11)Say Yes …to the Universe

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 30/9 –6/10

Βασιλική Τσίντζιρα, Ψυχολογική Αστρολογία

ΚΡΙΟΣ

Θα χρειαστεί να πιεστείς για να καταφέρεις τους στόχους σου οπότε φρόντισε να γεμίσεις τον οργανισμό σου με αντοχή και δύναμη, αν θέλεις να φέρεις εις πέρας την αποστολή που έχεις μπροστά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Να έχεις στο μυαλό σου πως είναι καιρός να κοιτάξεις τα θέματα της υγείας σου, να ασχοληθείς με τις καθημερινές σου συνήθειες που ορίζουν τις σωματικές σου αντοχές και την ευεξία του οργανισμού σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται πως θα σε βάλει σε μία περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να επιλύσεις τα ανοικτά θέματα που υπάρχουν στην ερωτική σου ζωή και να φροντίσεις να εξηγήσεις κάποιες συμπεριφορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με ανατροπές και καθυστερήσεις σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή το εργασιακό σου περιβάλλον.

 

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα θα κάνει τη ζωή σου αρκετά κινητική και επικοινωνιακή, θα σε μετατρέψει σε ένα άτομο που αντιλαμβάνεται πως έχει πολλά να πει και να κάνει τις επόμενες ημέρες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον προσωπικό τομέα, μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σου εφόσον βασιστείς στη διπλωματία ώστε να γεφυρώσεις τις διαφορές που έχουν προκύψει.

 

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει σε σκέψεις και θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως είναι καιρός να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι, να προβληματιστείς και να βρεις λύσεις που είναι πιο μακροχρόνιες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη σύμμαχό σου, έχεις την ανάγκη να φανείς και να τονίσεις την εικόνα και την παρουσία σου, καθώς και να προκαλέσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως να υπάρξουν παρεξηγήσεις με άτομα του φιλικού σου κύκλου, να ψυχρανθούν οι σχέσεις σου με κάποιους από αυτούς, να βρεθείς μπροστά σε καταστάσεις που ζητούν από εσένα να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να λυθούν οι παρεξηγήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι καιρός να προσέξεις τη συμπεριφορά σου απέναντι σε ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και μπορούν να έχουν άποψη για εσένα. Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατό πιο συγκαταβατικός/η.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα φέρει αρκετή επικοινωνιακή κινητικότητα και θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως υπάρχουν κάποια ανοικτά ζητήματα τα οποία θα χρειαστεί να καλύψεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε διδάξει αρκετά πράγματα σχετικά με τα οικονομικά σου, αφού θα χρειαστεί να εκπαιδευτείς σε μία νέα πραγματικότητα προτεραιοτήτων.