12) Say yes …to the Universe

Zodiac signs inside of horoscope circle - astrology and horoscopes concept

 

Βασιλική Τσίντζιρα, Ψυχολογική Αστρολογία

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 7/10 –14/10

ΚΡΙΟΣ

Μία επαγγελματική πρόταση-πρόκληση δεν μπορεί να σε αφήσει αδιάφορο/η, οπότε μπορεί να σκέφτεσαι να την αποδεχτείς ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα αποχωρήσεις από ένα περιβάλλον που δεν θεωρείσαι ξένο σώμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα φέρει εξελίξεις στη ζωή σου, αφού έχεις πλέον μπει σε μία περίοδο που θα ταρακουνηθούν όλες οι παράμετροι που ορίζουν τη βάση της διαβίωσής σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι εξελίξεις γύρω σου θα αρχίσουν να είναι καταιγιστικές και εσύ καλείσαι να αντιληφθείς πώς αντιδράς απέναντί τους και ποια είναι η θέση σου μέσα στο καινούργιο περιβάλλον που διαμορφώνεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα θέλει να τονίσει την ανάγκη να εστιάσεις την προσοχή σου στον προσωπικό τομέα, καθώς ξεκινά μία περίοδος αρκετών μηνών κατά τη διάρκεια της οποίας θα μπορούσαν να συμβούν σημαντικές αλλαγές σε αυτή.

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να δημιουργεί ισχυρές αναταράξεις στα θεμέλια της ζωής σου, είτε αυτά ορίζονται ως οικογενειακός είτε ως επαγγελματικός τομέας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα σε καλεί να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής και να εκφράσεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου, χωρίς να φοβάσαι μήπως γίνεσαι δυσάρεστος/η ή απαιτητικός/η.

ΖΥΓΟΣ

Ξεκινά μία περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις τα δεδομένα, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να γκρεμίσεις αντιλήψεις και παγιωμένες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στη ζωή σου, αφού βρίσκεσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων και είναι πιθανό να οδηγείς τα πράγματα προς νέες κατευθύνσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα χρειαστεί να ανατρέψεις το καθημερινό σου πρόγραμμα, αφού αλλάζουν τα δεδομένα στον εργασιακό χώρο και είναι απαραίτητο να ακολουθήσεις ένα διαφορετικό πλάνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε ωθήσει να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής και να δοκιμάσεις να κάνεις πράγματα που δεν αφορούν την καθημερινότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θυμήσου πως βρίσκεσαι σε μία περίοδο που θα χρειαστεί να αποδείξεις πως διαθέτεις αντοχές και ικανότητες να λειτουργείς ομαδικά εφόσον βρίσκεσαι σε ένα εργασιακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να θέλει να σε κάνει περισσότερο εξωστρεφή, να σε βοηθά ώστε να μπορέσεις να εκφράσεις αυτά που έχεις μέσα σου και μπορεί να κρύβονται όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.