12) Say yes …to the Universe

Βασιλική Τσίντζιρα, Ψυχολογική Αστρολογία

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 7/10 –14/10

ΚΡΙΟΣ

Ίσως να θελήσεις να δεις και πάλι αυτόν/ή που βρίσκεστε σε απόσταση ώστε να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση ή συνεργασία που δεν έχει λήξει, αλλά έχει παγώσει για την ώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στον επαγγελματικό τομέα, θέλοντας να τονίσει την ανάγκη να κάνεις ουσιαστικές εκκαθαρίσεις με συναδέλφους και συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να τονώσεις την ερωτική σου ζωή και αυτό μπορεί να λάβει χώρα εφόσον συνειδητοποιήσεις ποιο είναι το άτομο που σε κάνει να βλέπεις παρακάτω το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα θέλει να σου τονίσει την ανάγκη να ασχοληθείς με το σπίτι σου, να προχωρήσεις σε κινήσεις που δείχνουν πως τακτοποιείς ανοικτές εκκρεμότητες.

ΛΕΩΝ

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μία εκπαιδευτική δραστηριότητα, τότε προσπάθησε να κερδίσεις χρόνο, αφού δεν είναι βέβαιο πως μπορείς να τη χωρέσεις μέσα στην καθημερινότητά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με θέματα οικονομικού περιεχομένου και με υποχρεώσεις τις οποίες έχεις και κουβαλάς… και δεν μπορείς να τις πετάξεις από πάνω σου.

ΖΥΓΟΣ

Προσπάθησε να βγάλεις από τη μέση ό,τι είναι αδύνατο και να κρατήσεις ζωντανό ό,τι μπορείς να φέρεις εις πέρας, αφού δεν χρειάζεται να δίνεις ψεύτικες υποσχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φρόντισε να αποφύγεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά, καθώς κάποιοι προσπαθούν να σε εγκλωβίσουν σε ένα πλαίσιο από το οποίο δεν θα μπορείς να αποδράσεις πολύ εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε βάζει μπροστά σε καρμικές προκλήσεις, αφού η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Νότιο Δεσμό στο ζώδιό σου θα αποτελέσει την αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως η προσωπική σου ζωή είναι σε ένα σταυροδρόμι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα σε καλεί να ασχοληθείς με προσοχή και προσήλωση με ζητήματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος, να προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη τις ανοικτές εκκρεμότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις την ευκαιρία να συστηθείς εκ νέου σε ένα κοινό ανθρώπων που σε γνώρισε πριν από λίγο καιρό, θέλοντας να αλλάξεις την εικόνα που λαμβάνουν οι άλλοι για εσένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ίσως να χρειαστεί να βάλεις σε τάξη ζητήματα εφορίας ή κληρονομιάς και να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες που καταφέρνουν να θέτουν σε κίνδυνο τις μελλοντικές σου επενδύσεις.