12)ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 3/6 – 10/6

Βασιλική Τσίντζιρα, Ψυχολογική Αστρολογία

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ ALERT!

(29 Μαίου – 22 Ιουνίου 2021)

 

Επανάληψη είναι η λέξη-κλειδί του ανάδρομου Ερμή ο οποίος ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του ανάμεσα σε 2 εκλείψεις!

Ξαναδείτε, ξανασκεφτείτε, ξαναγυρίστε (ΌΧΙ ΣΕ ΠΡΩΗΝ!!!!!), ξαναεπισκεφτείτε.

Είναι επίσης η εποχή που επιβάλλεται να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να δούμε τα πράγματα αλλιώς. Σε φάσεις ανάδρομου Ερμή ΔΕΝ παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις! Αφήστε τις για αργότερα που τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Η κρίση είναι θολή τώρα και οι αποφάσεις εν θερμώ δεν θα εξυπηρετήσουν κανέναν.

Επηρεάζει άμεσα τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο Δίδυμους/Τοξότες/Παρθένους/Ιχθύς και όσους έχουν ωροσκόπους και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκονται οι ισορροπίες αυτή τη βδομάδα. Οι στενές σου σχέσεις περνάνε δοκιμασίες, κάνοντάς σε πιο εσωστρεφή και μαζεμένο. Καλό θα είναι να μη φτάσεις τα πράγματα στα άκρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά ακόμα βρίσκονται στο προσκήνιο και σε βάζουν στη διαδικασία να τακτοποιήσεις ό,τι εκκρεμότητα υπάρχει. Δεν είναι εύκολο αλλά τα καταφέρνεις τελικά. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο φειδωλός στις υποσχέσεις σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθάνεσαι εγκλωβισμένος με αποφάσεις που πήρες πριν καιρό, οι οποίες τώρα μοιάζουν ανέφικτες. Ο ανάδρομος Ερμής σε βάζει στη διαδικασία να επανεξετάσεις παλιές απόψεις και ιδέες. Η επιστροφή ατόμων από το παρελθόν σε βάζει σε σκέψεις…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τη νέα εβδομάδα θα πρέπει να προσέξεις την επικοινωνία σου. Σκέψου πριν μιλήσεις σε άτομα που σε ενδιαφέρουν για να μην εκτεθείς χωρίς λόγο. Ξεκαθάρισε όσο μπορείς καταστάσεις που βαλτώνουν καιρό τώρα.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σε πιέζουν πολύ αυτές τις μέρες και αυτό δυσκολεύει την επικοινωνία κάθε είδους. Κάποιες παρεξηγήσεις είναι στο πρόγραμμα αλλά προσπάθησε να μην πιέζεις πολύ τον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικές προκλήσεις έχεις τη νέα εβδομάδα, με σένα να βρίσκεσαι σε σκέψεις για το πώς θα κινηθείς από εδώ και πέρα. Τα νέα είναι καλά όμως γιατί θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις ποιος είσαι.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής σε βοηθάει αυτές τις μέρες, γιατί καταφέρνεις να αποστασιοποιηθείς από καταστάσεις και να σκεφτείς πιο ήρεμα και ψύχραιμα. Οι καθημερινές εντάσεις και η ρουτίνα σε δυσκολεύουν.

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχουν ενδιαφέρον αυτές οι μέρες γιατί συνειδητοποιείς πόσο σημασία έχει η έννοια του ‘’μαζί’’. Οι διαφωνίες και οι διαφορετικές απόψεις φτάνουν τις συζητήσεις με τις σχέσεις σου στα άκρα. Εστίασε σε αυτά που σας ενώνουν και όχι σε αυτά που σας χωρίζουν.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι κοντινές σχέσεις σου είναι το ζητούμενο τη νέα εβδομάδα. Σου δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσεις το άλλο σου μισό και να κάνεις ένα διάλογο επί της ουσίας, για θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι κοντινοί σου άνθρωποι σε απασχολούν και σε βάζουν σε σκέψεις τις τελευταίες μέρες. Αναρωτιέσαι αν βρίσκεσαι σε μια σχέση που σε ανεβάζει ή σε τραυματίζει τελικά. Πρόσεχε και την υγεία σου γιατί η στεναχώρια σωματοποιείται πολλές φορές…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις σε πνίγουν τη νέα εβδομάδα. Βρίσκεσαι κάτω από πίεση, με διαφωνίες και δυσάρεστες καταστάσεις. Πέρασε χρόνο με τους οικείους σου και θα δεις ότι μάλλον η χαλάρωση είναι αυτή που ζητάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Αλλαγές θέλεις να κάνεις στη ζωή σου και να ανανεωθείς μετά από πολύ καιρό που ήσουν στο παρασκήνιο. Μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία βρίσκεται μπροστά σου αλλά καλό θα ήταν να επεξεργαστείς πρώτα κάποια δεδομένα, πριν πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις.