14)Say Yes …to the Universe

Βασιλική Τσίντζιρα, Ψυχολογική Αστρολογία

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 24/06 – 01/07

ΚΡΙΟΣ

Κλείνουν κύκλοι τη νέα εβδομάδα και εσύ αναζητάς μια καινούργια αρχή σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Αυτό δεν γίνεται σχεδόν ποτέ, όμως, ανώδυνα..

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες αποδράσεις που είχες στο μυαλό σου τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν άμεσα. Το οικονομικό είναι ένα θέμα που σε μπλοκάρει και σε κάνει να σκεφτείς δύο και τρεις φορές πριν κάνεις οτιδήποτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γίνεσαι απαιτητικός και αντιδραστικός αυτή τη βδομάδα προσπαθώντας να σπάσεις τη μονοτονία της καθημερινότητας. Δες ξανά ποιους έχεις δίπλα σου, γιατί όπως όλα δείχνουν δεν φταίει για όλα η ρουτίνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αλήθεια για κάποιες καταστάσεις που σε απασχολούν έρχεται στο φως. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί επιτέλους γνωρίζεις τι και ποιους έχεις να αντιμετωπίσεις από εδώ και πέρα.

ΛΕΩΝ

Έχεις εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς σου και πλέον τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Η ειλικρίνεια σε όλες σου τις σχέσεις θα είναι το κλειδί για να περάσεις όμορφα..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις στον εργασιακό τομέα έρχονται στο τέλος τους σιγά σιγά και εσύ νιώθεις ανάλαφρος. Προσπάθησε να μην έρχεσαι αντιμέτωπος με ανθρώπους που σε βάζουν συνεχώς απέναντι.

ΖΥΓΟΣ

Τα σχέδια που έκανες το προηγούμενο διάστημα με τον ανάδρομο Ερμή φαίνεται ότι αρχίζουν να πραγματοποιούνται ένα-ένα. Το παρελθόν που πάντα σε δυσκόλευε το αφήνεις πίσω σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνεις βήματα τη νέα εβδομάδα για να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν. Και μάλλον καλά κάνεις γιατί ήρθε ο καιρός να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συζητήσεις που είχες αφήσει στη μέση λόγω ανάδρομου Ερμή επανέρχονται στο προσκήνιο και έτσι καταφέρνεις να λύσεις όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί. Οι σχέσεις μπαίνουν σε νέα βάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα σε τεστάρει για να δει κατά πόσο εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και τους θέλεις στη ζωή σου. Ο εγωισμός δεν φέρνει τα αποτελέσματα που τόσο θέλεις εδώ και καιρό..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανανεώνεσαι τις επόμενες μέρες και ξαναβρίσκεις τον παλιό καλό εαυτό σου. Η διάθεσή σου ανεβαίνει και γίνεσαι και πάλι κοινωνικός και ευχάριστος. Οι σχέσεις σου φτιάχνουν λόγω της θετικής ενέργειάς σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποφασίζεις να αλλάξεις τη ζωή σου και να την κάνεις πιο ευχάριστη και δημιουργική. Σε έχει κουράσει η καθημερινότητα γι’ αυτό και ψάχνεις να βρεις τρόπους να ξεφύγεις από τις δυσάρεστες καταστάσεις που διαιωνίζονται.