13)Προβλέψεις 15/7 – 22/7

Βασιλική Τσίντζιρα, Ψυχολογική Αστρολογία

 

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα σε βάζει σε διαδικασία απομάκρυνσης από δυσάρεστες καταστάσεις. Θέλεις να βγεις, να διασκεδάσεις και γιατί όχι να ερωτευτείς…

ΤΑΥΡΟΣ

Αλλαγές έρχονται σιγά σιγά στη ζωή σου. Αποφασίζεις να βάλεις όρια και κανόνες σε καταστάσεις που σε δυσκολεύουν και σε κρατάνε πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φαίνεται πως το σπίτι δεν σε κρατά μέσα αφού έχεις ανάγκη από αλλαγή παραστάσεων. Οι συνθήκες είναι πλέον κατάλληλες για να ξεκινήσεις τις εξορμήσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σε απασχολούν τελευταία, αφού βλέπεις πως τα έξοδά σου είναι πολύ περισσότερα από τις απολαβές σου. Καιρός να ξαναδείς τις επαγγελματικές σου εκκρεμότητες και να αποφασίσεις τι είναι καλό για σένα αυτή τη στιγμή.

ΛΕΩΝ

Στο επίκεντρο βρίσκεσαι τη νέα εβδομάδα και σίγουρα όχι για κάτι κακό. Ελκύεις ανθρώπους στη ζωή σου με την ενέργεια που εκπέμπεις και αυτό ανεβάζει πολύ την αυτοπεποίθησή σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι αρκετές και συνεχίζεις να ζεις σε πολύ γρήγορους ρυθμούς. Ένα μικρό διάλειμμα για να ξαποστάσεις και να περάσεις όμορφα θα ήταν ιδανικό.

ΖΥΓΟΣ

Η εξωστρέφεια είναι η μόνη λύση αυτές τις μέρες για να περάσεις ξέγνοιαστα και όμορφα μετά από πολύ καιρό πίεσης. Προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα επαγγελματικού περιεχομένου σε απασχολούν, με σένα να βρίσκεσαι σε κατάσταση άμυνας. Προσπάθησε να διαβάσεις πίσω από τις λέξεις για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ψάχνεις τρόπους να ξεφύγεις από την καθημερινότητα σου και να βρεθείς κάπου μακριά χωρίς προβλήματα. Εστίασε στα μελλοντικά σου σχέδια και δεν θα βγεις χαμένος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή επικεντρώνεται στις προσωπικές σου σχέσεις. Καιρός είναι να αναγνωρίσεις τη συνεισφορά του ατόμου που βρίσκεται δίπλα σου και να εστιάσεις περισσότερο πάνω του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις σου βρίσκονται σε κομβικό σημείο και εσύ θα πρέπει να εστιάσεις περισσότερο σε αυτές, αν δεν θέλεις να λήξουν άδοξα. Μια νέα επαγγελματική πρόταση σε βάζει σε σκέψεις..

ΙΧΘΥΕΣ

Η βελτίωση της εικόνας σου σε απασχολεί τη νέα εβδομάδα και σε βάζει σε διαδικασία αλλαγής του τρόπου ζωής σου. Στον επαγγελματικό τομέα προσπάθησε να είσαι σύμμαχος και όχι αντίπαλος.