13)ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 22/7 – 29/7

 

Βασιλική Τσίντζιρα, Ψυχολογική Αστρολογία

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σε απασχολούν τη νέα εβδομάδα όπου καλείσαι να ασχοληθείς με εκκρεμότητες και νέες προτάσεις. Τα οικογενειακά ζητήματα είναι επίσης στο προσκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εργασιακή πίεση γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη και εσύ ψάχνεις λύσεις και διεξόδους. Καλό θα είναι να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου που φαίνεται ότι σε καλμάρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα έξοδα σου είναι πολλά τελευταία και αυτό είναι κάτι που σε αγχώνει. Προσπάθησε να τα βάλεις σε τάξη και να μην κάνεις άλλες απερίσκεπτες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεσπάς τη νέα εβδομάδα αφού νιώθεις ότι πιέζεσαι αρκετά. Τα οικονομικά είναι ένα φλέγον ζήτημα για σένα, οπότε καλό θα ήταν να τα διαχειριστείς λίγο καλύτερα. Μια απόδραση θα σου κάνει καλό.

ΛΕΩΝ

Σκεπτικός είσαι τη νέα εβδομάδα σχετικά με μια αλλαγή στα επαγγελματικά σου σχέδια που σε κάνει να νιώθεις αβεβαιότητα. Μήπως όμως φοβάσαι άδικα και είναι καθαρά δικές σου ανασφάλειες;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καθημερινότητα σε αγχώνει υπερβολικά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κοιτάξεις. Ασχολήσου λίγο με την εικόνα σου, τη διασκέδασή σου, τις γνωριμίες σου και θα δεις μια άλλη οπτική για τη ζωή σου!

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα σε καλεί να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα. Προσπάθησε να διαβάσεις πίσω από τις λέξεις και θα καταλάβεις τελικά με ποιους έχεις να κάνεις. Το ίδιο ισχύει και για τις φιλικές σου σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι η εβδομάδα που σου προσφέρει να κάνεις κάτι διαφορετικό. Έχεις ανάγκη να συναναστραφείς φίλους και γνωστούς και να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα. Ευκαιρία να το κάνεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σου δίνεται η ευκαιρία να ταξιδέψεις, να ζήσεις ανέμελα, να ξεκουραστείς. Η επαφή με γνωστούς και φίλους θα είναι πολύ αναζωογονητική στην παρούσα φάση της ζωής σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά είναι λίγο περίεργα τελευταία και αυτό είναι κάτι που σε απασχολεί ιδιαίτερα. Προσπάθησε να βάλεις τη λογική να δουλέψει περισσότερο τώρα, για να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικοί κύκλοι κλείνουν και καινούργιες προσφορές έρχονται για να μείνουν. Έχεις πολλά να σκεφτείς στο προσεχές διάστημα, αλλά προς το παρόν η ερωτική σου ζωή σου ζητά το χρόνο σου…

ΙΧΘΥΕΣ

Πιο ανάλαφρη είναι η νέα εβδομάδα. Τα επαγγελματικά συνεχίζουν να είναι πονοκέφαλος, αλλά εσύ φαίνεται ότι θα προτιμούσες να ασχοληθείς με κάτι πιο προσωπικό και ικανοποιητικό για σένα…