14)ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 29/7 – 4/8

 

Βασιλική Τσίντζιρα, Ψυχολογική Αστρολογία

ΚΡΙΟΣ

Τη νέα εβδομάδα γίνεσαι πιο κινητικός επαγγελματικά, προσπαθώντας να αλλάξεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Σε προσωπικό επίπεδο κάνεις τις απαραίτητες εκκαθαρίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε απασχολούν οι επαγγελματικές σου εκκρεμότητες. Φρόντισε να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος γίνεται. Τα προβλήματα στη σχέση σου χρειάζονται διευθέτηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το σπίτι σου ασχολείσαι τη νέα εβδομάδα κάνοντας κάποιες αλλαγές που ήθελες εδώ και καιρό. Σε προσωπικό επίπεδο θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες συζητήσεις που αναβάλλεις πολύ καιρό τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά εξακολουθούν να σε απασχολούν και να γίνονται πονοκέφαλος. Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να ασχοληθείς με περισσότερη υπευθυνότητα στα έξοδά σου.

ΛΕΩΝ

Μπαίνεις σε συζητήσεις τη νέα βδομάδα, προσπαθώντας να πεις πράγματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό στα προσωπικά σου. Η ειλικρίνεια μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να φέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοιχτά μέτωπα έχεις στα επαγγελματικά σου και αυτό θα πρέπει να το χειριστείς κατάλληλα, για να μην έχεις εκπλήξεις στο μέλλον. Πρόσεξε την υγεία και τη διατροφή σου.

ΖΥΓΟΣ

Με την είσοδο του Δία στον Υδροχόο, ανάδρομος αυτή τη φορά, αναθεωρείς σχέσεις και συνεργασίες. Η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν θα σε βάλει σε σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επανέρχονται θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και σε απασχολούσαν το προηγούμενο διάστημα. Αποφάσεις που είχες πάρει παλιότερα φαίνεται ότι δεν λειτουργούν όπως θέλεις, οπότε προχωράς σε αναθεωρήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις τάσεις φυγής τη νέα εβδομάδα και αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα σου κάνει καλό. Αν συνδυάσεις κιόλας δουλειά και διακοπές θα δεις ότι όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν στη θέση τους σιγά σιγά…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια απόδραση με το άλλο σου μισό είναι μια υπέροχη προοπτική για να ανανεωθείτε και να εστιάσετε στη σχέση σας. Μην το αμελήσεις γιατί τελευταία υπάρχουν παράπονα..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συζητήσεις πολλές τη νέα εβδομάδα και όσο και να σε αγχώνει αυτό, είναι κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό. Θα δεις ότι με εποικοδομητικό διάλογο όλα θα βρουν το δρόμο τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα επαγγελματικά στο προσκήνιο πάλι και εσύ βρίσκεσαι σε δίλημμα, γιατί οι απαιτήσεις είναι πολλές αλλά και η ανάγκη σου για ξεκούραση ακόμα περισσότερη. Συζήτησε με ανθρώπους που ξέρεις ότι θα σε καταλάβουν και, γιατί όχι, να σε βοηθήσουν.