10)ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 30/6 – 6/7

Βασιλική Τσίντζιρα, Ψυχολογική Αστρολογία

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 30/6 – 6/7

 

ΚΡΙΟΣ

Πιο ομαδικά πρέπει να δράσεις τη νέα εβδομάδα και να προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις καταστάσεις. Οι προσωπικές σου σχέσεις μπαίνουν για λίγο στον πάγο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες οικογενειακές προκλήσεις σε κάνουν πιο οξύθυμο από ό,τι συνήθως και αυτό εκπλήσσει τους γύρω σου. Αν έχεις αποφασίσει να πάρεις αποστάσεις από ένα επαγγελματικό περιβάλλον που σε πνίγει, τώρα είναι η ώρα να το κάνεις και πράξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να κάνεις μια ενδοσκόπηση τη νέα εβδομάδα, ώστε να αποφασίσεις τι θέλεις και από ποιους. Αφού το κάνεις αυτό, προσπάθησε να προσεγγίσεις τις καταστάσεις με ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικές εκκρεμότητες σε απασχολούν αυτές τις μέρες και ζητούν από εσένα μια πιο υπεύθυνη αντιμετώπιση. Οι προσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται σε κομβικό σημείο.

ΛΕΩΝ

Οι αντιπαραθέσεις με άτομα που σε ενδιαφέρουν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι το σημείο αναφοράς της εβδομάδας αυτής. Σκέψου και πράξε με γνώμονα τη λογική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δύσκολη εβδομάδα με πολλές υποχρεώσεις και πολλή κούραση. Έχεις αναλάβει πολλά και αυτό σε φέρνει στα όριά σου. Πρόσεχε την υγεία σου.

ΖΥΓΟΣ

Θέλεις να ξεφύγεις από καταστάσεις που σε κουράζουν και σε θυμώνουν πλέον. Η εποχή εσωστρέφειας έφτασε στο τέλος της και οι γύρω σου μάλλον θα το καταλάβουν σύντομα…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι ότι ο παλιός σου εαυτός και το πώς αντιδρούσες σε καταστάσεις δεν σε χαρακτηρίζει πια… Η μάχη αυτή που γίνεται μέσα σου θα πρέπει να είναι συνειδητή για να έχει καλά αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάγκη σου για να ξεφύγεις από όλους σε κάνει πιο διεκδικητικό και πιο εριστικό. Κάποιες συζητήσεις με κοντινά σου πρόσωπα φτάνουν σε αδιέξοδο, γι’αυτό πρόσεχε τη γλώσσα που χρησιμοποιείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι οικονομικές εκκρεμότητες είναι πολλές και σε απασχολούν έντονα. Προσπάθησε να τα βάλεις όλα σε μία σειρά για να μην αγχωθείς χωρίς λόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι μόνος υπάρχουν θέματα που σε προβληματίζουν σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις. Προσπάθησε να βρεις τις απαντήσεις μέσα σου αρχικά…

ΙΧΘΥΕΣ

Οι επαγγελματικές απαιτήσεις σε έχουν κουράσει και γίνεσαι ολοένα και πιο εριστικός με τους γύρω σου. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεσαι εκτόνωση και διακοπές. Πρόσεχε τη διατροφή σου.