ζωδια Χρύσα

Γράφει η Χρύσα Βλάχου

Κριός: Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και επειδή είναι και το ζώδιο μου σας λέω με σιγουριά πως είναι το καλύτερο όλων.- (Δε πιστεύω να έχει κανείς αντίρρηση!)

Τώρα βέβαια, μιλώντας βιωματικά και όσο πιο αντικειμενικά γίνεται μπορώ να παραδεχτώ ότι ίσως είμαστε το πιο παρορμητικό-ανταγωνιστικό-έντονο-αλλά και ειλικρινές ζώδιο.

Όσο αφορά τις γυναίκες Κριούς έχω να πω ότι μας διακρίνει αυτός ο χειμαρρώδης ενθουσιασμός που συνοδεύεται από πλήρης απογοήτευση αν δεν γίνει αυτό που θέλουμε. (Ναι σαν παιδάκι που του πήραν το γλειφιτζούρι!) Σε αντιδιαστολή όμως θεωρώ ότι ξεχωρίζουμε λόγω του δυναμισμού μας, της αποφασιστικότητάς μας και της σαρωτικής μας ειλικρίνειας σε όλες μας τις σχέσεις.

Αγαπημένε άντρα Κριέ! Ξέρουμε όλοι ότι θέλεις παντού και πάντα να είσαι πρώτος, και μπράβο σου για αυτό. Απλά όταν αυτό δεν γίνει, δεν μπορεί να έχουμε πάντα έναν πυροσβεστήρα εύκαιρο να σβήσουμε τη φωτιά που θα πάρεις από τα νεύρα σου! Εκμεταλλεύσου τα θετικά χαρακτηριστικά σου, την δημιουργικότητά σου, τις ηγετικές σου ικανότητες και την έντονη (με μέτρο!) προσωπικότητά σου και δεν θα χάσεις!

 

Σκορπιός: Τυχεροί (στο μεγαλύτερο μέρος) όσοι έχουν έναν σκορπιό στον οικογενειακό τους κύκλο, και αφού μιλάμε βιωματικά θα μιλήσω από πολύ στενή μου εμπειρία!

Οι αγαπημένοι μου Σκορπιοί λοιπόν διακρίνονται με αποφασιστικότητα, δοτικότητα και διαίσθηση, ειδικά για τα κοντινά τους πρόσωπα.

Όσο αφορά τις γυναίκες Σκορπιούς θα πρέπει κανονικά να κυκλοφορούν και με το εγχειρίδιο χρήσης μαζί διότι έχουν μια πολύ σύνθετη και πολύπλευρη προσωπικότητα, που δύσκολα βγάζεις άκρη. Τι εννοώ με αυτό! Όσο δυναμισμό κι αν βγάζουν άλλο τόσο ευαίσθητες είναι, όσο δοτικές είναι τόσο σκληρές μπορεί να γίνουν αν απογοητευτούν, τους αρέσει να τα ξέρουν όλα αλλά να μην δίνουν και στόχο κ.ο.κ Νομίζω καταλάβατε το point!

Τώρα για τους άντρες Σκορπιούς μπορώ να πω ότι είναι συνήθως πολύ ευχάριστοι συνάδελφοι, σύντροφοι και φίλοι αλλά ουε και αλίμονο αν τους πειράξεις κάτι δικό τους. Βρες τρύπα να κρυφτείς! Τους διακρίνει η κτητικότητα, το πάθος και η επιμονή τους να καταφέρουν αυτό που για άλλους φαντάζει αδύνατο, και αναφέρομαι σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Για αυτό να νιώθεις τυχερός/ή αν τους έχεις στη ζωή σου αλλά πρόσεχε μην τεντώνεις και πολύ το σχοινί!

 

Τοξότης: Εδώ ανοίγουμε ένα μεγάλο κεφάλαιο καθώς μιλάμε για ένα ζώδιο που το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πατάει σε αυτή τη Γη αλλά ζει στον δικό του κόσμο!

Οι αέρινοι και αγαπημένοι μας Τοξότες είναι περιπετειώδης, ανήσυχα και ανεξάρτητα πλάσματα τα οποία πορεύονται στη ζωή με μια απίστευτη (έως και εκνευριστική) αισιοδοξία για τα πάντα!

 

Οι γυναίκες Τοξότες είναι πολύ καλές φίλες και σύντροφοι, μόνο να μην ανήκεις στην κατηγορία του Άγγλου στα ραντεβού σου! Τις διακρίνει η ανιδιοτέλεια, η ευγένεια και τους αρέσει η ευθύτητα και αυτό συνήθως κάνει τους άλλους να τις εμπιστεύονται απόλυτα. Έχουν ισχυρή παρουσία και όπου κι αν βρίσκονται τραβούν εύκολα τα βλέμματα πάνω τους!

 

Τώρα όσο αφορά για τον άντρα Τοξότη, είναι ο τύπος ο άνετος-διασκεδαστικός-ευχάριστος και κοινωνικός που πάντα θα είναι η ψυχή της παρέας. Γενικά είναι λάτρεις των ταξιδιών και της περιπέτειας και λόγω αυτού του χαρακτηριστικού του θέλει να είναι ελεύθερο πουλί βρε παιδί μου! Τέλος με την πηγαία του αισιοδοξία είναι σε θέση να διεκπεραιώνει ακόμα και το πιο δύσκολο πρόβλημα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά του.