9)Happy Letter Writting Day

Το φετινό Καλοκαίρι ήταν ας πούμε “διαφορετικό”.

Πολλοί από εμάς επιλέξαμε να πάμε σε οικείους προορισμούς και να συναναστραφούμε με συγγενείς και φίλους που είχαμε καιρό να δούμε.

Τα παιδιά μας μάλλον το χάρηκαν περισσότερο αφού είχαν την ευκαιρία να ξαναδούν τα ξαδερφάκια τους που δεν βλέπονται συχνά ή τους “Καλοκαιρινούς” φίλους που αποχαιρετούν με λύπη κάθε χρονιά στο τέλος των διακοπών.

Και κάπως έτσι την ώρα του αποχαιρετισμού μου ήρθε η ιδέα της αλληλογραφίας των παιδιών μου με τους μικρούς μας φίλους.

Τα παιδιά ενθουσιάζονται ακόμα και με τα πιο απλά πράγματα. Τους περιέγραψα τη διαδικασία, υποσχέθηκα να αγοράσουμε μαζί μυρωδάτους φακέλους και χαρτί αλληλογραφίας ακόμα και αυτοκόλλητα για να στέλνουμε τα γράμματα μας στους αγαπημένους μας στην Άρτα, Θεσσαλονίκη και Ύδρα.

Happy Letter Writing Day σήμερα και τις υποσχέσεις μας ειδικά στα παιδιά πρέπει να τις κρατάμε, οπότε θα το γιορτάσουμε όπως πρέπει γράφοντας το πρώτο μας γράμμα. Και φυσικά θα ψάξω στο πατάρι για να ξαναβρώ τη δική μου συλλογή. Εσείς είχατε; Εγώ θυμάμαι με μανία να ανταλλάσουμε μεταξύ μας σετ αλληλογραφίας και να τα μυρίζουμε λες και με τη μυρωδιά θα κρατούσαμε εκείνη τη στιγμή χαραγμένη για πάντα στην καρδιά μας.

Και τελικά, μάλλον το καταφέραμε αφού και τώρα που γράφω αυτό το κείμενο νομίζω πως με κάποιο μαγικό τρόπο αυτή η μοναδική μυρωδιά έχει απλωθεί στον αέρα…

Γράψε και εσύ ένα γράμμα και αν νιώθεις πως δεν έχεις κάπου να το στείλεις εγώ είμαι εδώ, θα το περιμένω με χαρά και φυσικά θα σου απαντήσω!