14)Happy National Lazy Mom’s Day

National Lazy Mom’s Day σήμερα και σε ελεύθερη μετάφραση Εθνική Ημέρα Βαρεμάρας για Μαμάδες ή ακόμα καλύτερα Εθνική Ημέρα της Τεμπέλας Μαμάς

Ότι τι; Ότι σήμερα θα πούμε οι μαμάδες:

” Α! Είναι η εθνική μέρα βαρεμάρας ας βαρεθούμε λίγο και ας τεμπελιάσουμε”;

Άντε και το είπαμε. Ποιος μας ακούει; Κανείς! Συναγωνίστριες μαμάδες… βαρεθούμε δε βαρεθούμε, πάλι αυτά που πρέπει να κάνουμε θα γίνουν. Ας πούμε ότι, ένεκα της ημέρας, θα αποφύγουμε να ασχοληθούμε με όλα αυτά που θεωρούνται προαιρετικά και μη απαραίτητα μήπως και μείνει λίγος χρόνος παραπάνω – που και και πάλι δεν είναι αρκετός – για να σε κάνει να βαρεθείς και να τεμπελιάσεις.

Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ έχω να νιώσω το αίσθημα της βαρεμάρας μάλλον από το δημοτικό, ας μη μιλήσω για τα τελευταία χρόνια που είμαι και μαμά.
‘Όμως επειδή είμαστε ΤΟ ΠΙΟ αισιόδοξο newsletter και επειδή σήμερα είναι η μέρα για “τεμπέλες” μαμάδες σας βρήκα, όχι έναν, αλλά δύο τρόπους να το γιορτάσουμε… Ο ένας είναι όσο σιδερώνουμε, πλένουμε, σφουγγαρίζουμε ή φτιάχνουμε αμέτρητα παζλ και χειροτεχνίες, να λέμε (από μέσα μας προφανώς μην μας περάσουν και για τεμπέλες), “πόσο βαριέμαι να το κάνω” ή “βαριέμαι τόσο πολύ να καθαρίσω” δίνοντας έμφαση στη λέξη βαριέμαι που έχει την τιμητική της.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να κλείσουμε μάτια και αυτιά, να φαντασιωθούμε πως όλα είναι υπό έλεγχο, να μην κάνουμε το παραμικρό, να λιώσουμε στον καναπέ και απλά να τεμπελιάσουμε.

Το δικαιούμαστε σου λέω αφού το λέει και το ημερολόγιο!

Μη νιώσεις την παραμικρή τύψη και αύριο μέρα είναι …

Και μάντεψε αύριο δε γιορτάζουμε!