14)ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 02/09 – 08/09

Βασιλική Τσίντζιρα, Ψυχολογική Αστρολογία

 

ΚΡΙΟΣ

“Διάλογος” είναι η λέξη κλειδί τη νέα εβδομάδα, αφού οι προκλήσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο είναι πολλές. Προσπάθησε να ξεχαστείς με δραστηριότητες που σε ικανοποιούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικογενειακές στιγμές περνάς αυτές τις μέρες με χαλάρωση και ξεκούραση. Τα παιδιά σου είναι πηγή έμπνευσης και χαράς. Επαγγελματικές προκλήσεις είναι εξίσου στο πρόγραμμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάνεις σχέδια και πλάνα που πολλές φορές δεν είναι εφαρμόσιμα. Οι συνθήκες δυσκολεύουν λίγο τις αποφάσεις σου, αφού είσαι μπερδεμένος και αναζητάς συμβουλές φίλων και συγγενών.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ταξιδεύεις τη νέα εβδομάδα και βρίσκεσαι μακριά από τις σκοτούρες και τη ρουτίνα. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για σένα για να χαλαρώσεις και να ονειρευτείς το παρακάτω της ζωής σου.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σε απασχολούν τελευταία και ήρθε ο καιρός για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και οφειλές. Επαγγελματικά γίνονται συζητήσεις και προσωπικά δίνεις χώρο και έρχεσαι πιο κοντά στο άλλο σου μισό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα άτομα που έχεις επιλέξει να έχεις στη ζωή σου μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου τη νέα εβδομάδα. Φρόντισε να περάσεις ουσιαστικό χρόνο μαζί τους και να δείξεις την ευγνωμοσύνη σου που τους έχεις δίπλα σου.

ΖΥΓΟΣ

Τα υπαρξιακά σου θέματα βρίσκονται στο προσκήνιο αυτές τις μέρες και αυτό δυσαρεστεί τους κοντινούς σου ανθρώπους. Εργασιακά η έλλειψη υποστήριξης σε κάνει να νιώθεις ανασφαλής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη σου για αποδοχή σε κάνει να πέφτεις σε παγίδες που δεν θα σε ωφελήσουν στο μέλλον. Πρόσεχε τις συζητήσεις και τα ανοίγματά σου σε τρίτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επαγγελματικές προκλήσεις είναι παρούσες και θα πρέπει να τις χειριστείς με αφοσίωση και διάλογο. Οι συμβουλές από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι σίγουρα θα βοηθήσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία σου με κοντινά σου πρόσωπα είναι λίγο δύσκολη και εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή. Προσπάθησε να μην επιβάλλεις τη γνώμη σου στους άλλους γιατί αυτό φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή χρειάζεται στα οικονομικά σου τη νέα εβδομάδα αφού οι υποχρεώσεις σου σε πνίγουν. Συζήτησε με τα κατάλληλα άτομα για τη σωστή διαχείριση.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι επαγγελματικές παγίδες σε ταλαιπωρούν τελευταία και βρίσκεσαι σε κατάσταση μόνιμου άγχους. Αν και θέλεις περισσότερο να μην τα σκέφτεσαι και να ονειρεύεσαι έναν κόσμο τέλειο, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση…