12)ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 9/9 – 15/9

Βασιλική Τσίντζιρα, Ψυχολογική Αστρολογία

 

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα ευνοεί το να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας σου, να εστιάσεις σε ότι είναι πιθανό να λυθεί χωρίς να χρειαστεί να έρθεις σε άμεση αντιπαράθεση με άτομα που έχετε διαπροσωπικές σχέσεις οι οποίες βρίσκονται σε ένα κομβικό σημείο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να δυσκολεύει τις επαφές σου με πρόσωπα της εργασιακής καθημερινότητας, καθώς είναι εύκολο να προκύψουν διαφωνίες ανάμεσα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να τακτοποιήσεις τις ανοικτές εκκρεμότητες και να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με τραυματικές καταστάσεις, να σε ωθεί να ανοίξεις διάλογο με ανθρώπους που είναι σε θέση να φέρουν στην επιφάνεια μία πληγή που είναι παρούσα και σε δυσκολεύει.

ΛΕΩΝ

Θα χρειαστεί να αποφύγεις να εμπλακείς σε συζητήσεις που δεν είναι η ώρα τους να λάβουν χώρα, να αρνηθείς να συμμετάσχεις σε καταστάσεις που γνωρίζεις πως μπορεί να προκαλέσουν αναταραχές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα συνεχίζει να σου προσφέρει την ευκαιρία να δράσεις και να αναλάβεις πρωτοβουλίες που δείχνουν πως είσαι προετοιμασμένος/η ώστε να κινήσεις τα νήματα σε κάποιες δύσκολες περιστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Να θυμάσαι πως υπάρχει αρκετό παρασκήνιο αυτή την περίοδο στη ζωή σου, με αποτέλεσμα να χρειάζονται προσεκτικά βήματα ώστε να αποφύγεις τις κακοτοπιές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα μπορούσε να αποτελέσει τη διέξοδο σου ώστε να βγεις από την περίοδο της εσωστρέφειας, να ανακαλύψεις τρόπους ώστε να πάρεις τα πράγματα και πάλι στα χέρια σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να έχεις στο μυαλό σου πως κάποιοι περιμένουν το πιθανό σου στραβοπάτημα ώστε να κριτικάρουν τις επιδόσεις σου αυτές τις μέρες.

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπάθησε να συγκρατήσεις την ορμητικότητα σου όταν προκληθείς από άτομα στον επαγγελματικό τομέα, γιατί μπορεί να πέσεις σε μία παγίδα από την οποία δε θα βγεις πολύ εύκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα σε καλεί να ασχοληθείς με τις σκέψεις σου και να προσπαθήσεις να αξιολογήσεις μέσα από τη λογική αυτά που έχεις στο μυαλό σου

ΙΧΘΥΕΣ

Η επαναφορά στην επαγγελματική πραγματικότητα θα σε δυσκολέψει και θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν οικονομικές απαιτήσεις και ανάγκες τις οποίες δεν μπορείς να αφήνεις στο περιθώριο.