Claire’s Choice

Για όλες εμάς τις μανούλες της καισαρικής επιτέλους ήρθε το HANSAPLAST που μειώνει τις ουλές με το νέο καινοτόμο επίθεμα Ανάπλασης Ουλών.

Πολλά συμβάντα της ζωής, είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα, αφήνουν τα σημάδια τους στο σώμα μας με τη μορφή ουλών, ενώ παράλληλα αποτυπώνονται και στις αναμνήσεις μας.
Ένα ατύχημα, μια επέμβαση, μια απροσδόκητη πτώση, αλλά και η ουλή της καισαρικής είναι μερικά μόνο από τα γεγονότα που αφήνουν το αποτύπωμά τους σε διάφορα σημεία του σώματός μας, αλλάζοντας τοπικά την όψη του και πολλές φορές, μειώνοντας την αυτοπεποίθησή μας.

Κι ενώ θα θέλαμε να απαλλαγούμε από οποιοδήποτε σημάδι φέρει δυσάρεστες αναμνήσεις, υπάρχουν και κάποιες ουλές που συνδέονται με τις πιο ευχάριστες στιγμές μας: η ουλή της καισαρικής, που βρίσκεται εκεί για να σου θυμίζει την έναρξης μιας νέας ζωής και την πιο ευτυχισμένη ημέρα της δικής σου. Ακόμα όμως και σ’ αυτή την περίπτωση, οι αναμνήσεις που έπονται είναι τόσες πολλές και τόσο πολύτιμες, που επιτρέπουν στην ουλή της καισαρικής να μειωθεί και να δώσει τη θέση της στις νέες αναμνήσεις που δημιουργούμε από την στιγμή που ξεκινάει η μητρότητα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, το HANSAPLAST μας συστήνει το νέο, καινοτόμο επίθεμα Ανάπλασης Ουλών, κατάλληλο για νέες αλλά και παλιότερες ουλές, που μειώνει την ορατότητα των ανεπτυγμένων και διαμορφωμένων ουλών, κάνοντάς τις πιο απαλές, ήπιες και επίπεδες. Τα πρώτα ορατά αποτελέσματα εμφανίζονται από τις 3 – 4 πρώτες εβδομάδες χρήσης, ενώ ο προτεινόμενος χρόνος χρήσης είναι οι 8 συνεχόμενες εβδομάδες.

Λίγα λόγια για το προϊόν
Το Hansaplast Ανάπλασης Ουλών είναι ένα διαφανές, αυτοκόλλητο επίθεμα από πολυουρεθάνη. Τα προϊόντα που κατασκευάζονται από το υλικό αυτό χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια στην επαγγελματική φροντίδα πληγών και αποτελούν έναν ασφαλή & αποτελεσματικό τρόπο μείωσης των ανεπτυγμένων και διαμορφωμένων υπερτροφικών ή χηλοειδών ουλών. Το διαφανές επίθεμα είναι σχεδιασμένο για να βελτιώνει την ενυδάτωση του ουλώδη ιστού. Επίσης, αυξάνει τη θερμοκρασία στον ιστό της ουλής, γεγονός που συμβάλλει στην ενεργοποίηση της διαδικασίας αναγέννησης της επιδερμίδας και υποστηρίζει την επαναδιαμόρφωση της ουλής. Τα πρώτα ορατά αποτελέσματα εμφανίζονται από τις 3 – 4 πρώτες εβδομάδες χρήσης, ενώ ο προτεινόμενος χρόνος χρήσης είναι οι 8 συνεχόμενες εβδομάδες για 12 ώρες καθημερινά. Η χρήση του επιθέματος για περισσότερο από 8 εβδομάδες μπορεί να βελτιώσει περαιτέρω την εμφάνιση της ουλής.

Βασικά οφέλη

  • Διακριτικό διαφανές επίθεμα
  • Εύκαμπτο υλικό που επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει για μεγάλη άνεση
  •  Εύχρηστο, μπορεί να κοπεί στο επιθυμητό μέγεθος
  • Ανθεκτικό στο νερό
  • Πολύ φιλικό προς την επιδερμίδα