Starfan.gr: Πες μου τι μέρα γεννήθηκες, να σου πω τι σημαίνει

Για το πρωτότυπο project Starfan.gr σας έχω μιλήσει και πολλοί από σας το έχετε ήδη δοκιμάσει και έχετε στείλει χιλιάδες προσωποποιημένες ευχές στους αγαπημένους σας ανθρώπους από τον Star που θαυμάζουν, ταυτίζονται και ακολουθούν.

Η ημερομηνία γενεθλίων μας λοιπόν είναι μία πολύ ξεχωριστή στιγμή για μας αλλά και αυτούς που αγαπάμε και το Starfan.gr ξέρει πόσο σημαντικό είναι αυτό, γι’ αυτό έψαξε και βρήκε τι σημαίνει η κάθε μέρα της εβδομάδας που γεννηθήκαμε και πως μπορεί να επηρεάσει την προσωπικότητά μας.

Οπότε πες μου τι μέρα γεννήθηκες, να σου πω τι σημαίνει:

Δευτέρα: Βάλε φαντασία
Με κυβερνήτη τη Σελήνη, όσοι έχουν γεννηθεί Δευτέρα συνήθως έχουν ταλέντο στον αυτοσχεδιασμό γιατί έχουν πολύ μεγάλα αποθέματα φαντασίας. Αν και η ευελιξία είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά τους, δεν δυσκολεύονται να προσαρμοστούν όποτε χρειάζεται. Χάρη στην αυξημένη τους δημιουργικότητα, προτιμούν περισσότερο τα επαγγέλματα που απογειώνουν τις δυνατότητές τους.
Λογικό. Όσον αφορά τις σχέσεις, νοιάζονται πολύ για τους άλλους, αλλά προτιμούν να περιμένουν το «απόλυτο», από το να ζουν μια συμβατική καθημερινότητα. Σου θυμίζει κάποιον;

Τρίτη: Διάθεση για νίκη
Εάν έχεις γεννηθεί Τρίτη ξέρεις πως η ζωή σου είναι γεμάτη ενέργεια και ένταση. Όσοι έχουν γεννηθεί Τρίτη, με κυβερνήτη τον Άρη, είναι πολύ επίμονοι και ξεχωρίζουν για τη θέλησή τους να εξελίσσονται.
Επιλέγουν συνήθως σταθερά επαγγέλματα για να μπορούν να έχουν τον πλήρη έλεγχο των
αρμοδιοτήτων τους και προχωρούν μέχρι να νιώσουν πετυχημένοι. Γοητεύουν με το χιούμορ τους, ενώ διεκδικούν και ερωτεύονται με μαχητικό τρόπο. Ένα από τα πιο ωραία δώρα που μπορείς να τους κάνεις είναι τα ταξίδια. Επιβεβαιώνεις;

Τετάρτη: Ενέργεια για περιπέτειες
Με ιδιαίτερη προτίμηση στις νέες εμπειρίες και την περιπέτεια, όσοι έχουν γεννηθεί Τετάρτη δεν το βάζουν κάτω ποτέ. Είναι εύστροφοι, εντυπωσιάζουν με τις ιδέες τους και προτιμούν να δρουν με τη λογική, παρά με το συναίσθημα. Κυβερνήτης είναι ο Ερμής και για αυτό όσοι έχουν γεννηθεί Τετάρτη είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και κοινωνικοί. Έχουν μια έφεση στα μαθηματικά και τις θετικές επιστήμες και δεν αντέχουν καθόλου τη στασιμότητα. Τέλος, έχουν πολλές παρέες, νοιάζονται για τους φίλους τους και είναι αυτοί που δε θα ξεχάσουν ποτέ τα γενέθλιά σου. Γίνε σαν αυτούς που γεννήθηκαν Τετάρτη.

Πέμπτη: Εξουσία και χαρά
Κυβερνήτης της Πέμπτης είναι ο Δίας. Τι σημαίνει αυτό; Όσοι έχουν γεννηθεί την τέταρτη ημέρας της εβδομάδας είναι καλοπροαίρετοι, θέλουν να ταξιδεύουν συχνά και είναι οι άνθρωποι που στα γενέθλιά τους θέλουν να χορεύουν ως το πρωί! Απολαμβάνουν την εξουσία, επιλέγουν επαγγέλματα σχετικά με το εμπόριο, αγαπούν τη διάδραση με άλλους και είναι άνθρωποι εμπιστοσύνης. Στον τομέα της αγάπης, ενθουσιάζονται πολύ, αλλά βαριούνται και εύκολα. Χάρη στον κυβερνήτη Δία όμως δε φοβούνται να παίρνουν ρίσκα. Ποιος σου ήρθε στο μυαλό;

Παρασκευή: Αγάπη και αλήθεια
Αυτοπεποίθηση και γενναιοδωρία. Αυτά είναι τα πιο έντονα χαρακτηριστικά όσων έχουν γεννηθεί Παρασκευή. Κυβερνήτης της Παρασκευής είναι η Αφροδίτη και δεν είναι τυχαίο που η αγάπη είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή τους. Ζουν με βάση την ωραία αισθητική και έχουν συνήθως καλλιτεχνική φύση, βρίσκοντας διέξοδο στο χορό ή τη μουσική. Υπάρχουν στιγμές που φαίνεται πως πετούν στα σύννεφα, αλλά πάντα υπάρχει κάτι να τους προσγειώσει στην πραγματικότητα. Αν και παρεξηγούνται εύκολα, στη γοητεία τους δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί. Μήπως είναι αυτή η μέρα σου;

Σάββατο: Οργάνωση και έμπνευση
Τόσες ιστορίες γνωρίζουμε για τους Σαββατογεννημένους! Για να δούμε τι είναι πιο πιθανό. Με κυβερνήτη τον Κρόνο, δε θα μπορούσαν παρά να είναι από αυτούς τους ανθρώπους που δίνουν προτεραιότητα στα καθήκοντά τους. Ζουν με πάθος για οργάνωση και επιτυχία, βασιλεύουν στο comfort zone τους και εμπνέουν με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα πράγματα. Τα πιο ωραία γενέθλια είναι αυτά που δεν τους ετοιμάζει κανείς πάρτυ έκπληξη! Στην αγάπη κερδίζουν πάντα όταν αποφασίσουν να αφεθούν.

Κυριακή: Ήρεμη δύναμη
Η ιδιαίτερη δυναμικότητά τους κάνει όσους έχουν γεννηθεί Κυριακή να ξεχωρίζουν. Με κυβερνήτη τον Ήλιο, ζουν σε γρήγορους ρυθμούς αλλά χωρίς ένταση και έτσι ξεπερνούν και τα εμπόδια. Είναι η «ήρεμη δύναμη» και διαπρέπουν σε ό,τι σχετίζεται με αριθμούς. Συμπεριφέρονται με καλοσύνη, συνήθως έχουν ανεβασμένη διάθεση και λένε πάντα την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Ευχόμαστε όλοι να έχουμε έναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή μας!

Έξτρα tip από αυτούς που ξέρουν για ευχές: την επόμενη φορά που θα θέλεις να μοιράσεις ευχές για γενέθλια, εντυπωσίασε τους αγαπημένους σου, λέγοντάς του ότι ξέρεις ίσως τι επηρέασε την προσωπικότητά τους.