Smartket: JΕ L’ΕGG από τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ

Και αφού είμαστε πλέον πολλοί και επειδή λόγω της δουλειάς έχω στα συν να λαμβάνουμε press kit και συχνά να δοκιμάζουμε πρώτοι τα νέα προϊόντα ή τις υπηρεσίες, σκέφτηκα να εντάξω στην ύλη και το δικό μας Smartket*, τη δική μας βόλτα στην αγορά για να σας παρουσιάζω ό,τι νέο κυκλοφορεί από βιβλία και υπηρεσίες μέχρι καλλυντικά, αναψυκτικά και συσκευές μέχρι τρόφιμα.

Σήμερα λοιπόν θα εγκαινιάσω αυτή τη στήλη με κάτι που δοκίμασα με μεγάλη επιφύλαξη και τελικά ήταν αποκάλυψη. Γενικά ό,τι μου αφήνει τη γεύση της αυγουλίλας δεν το προτιμώ ακόμα και αν είναι κρέπα ή βάφλα. Ενώ το αυγό το τρώω στην κανονική του μορφή, βραστό, ομελέτα, αυγά μάτια, δεν μπορώ να καταναλώσω με τίποτα ένα κέικ που μυρίζει αυγό και δεν υπερισχύει η βανίλια για παράδειγμα.

Οπότε όταν είπα ότι θα δοκιμάσω ένα ζελέ με ασπράδι αυγού, η αλήθεια είναι ότι δεν του έδινα και πολλές ελπίδες! Όμως σε αυτή τη ζωή πρέπει να τολμάς και αφού ακολούθησα το παραπάνω μότο μου, σου λέω πως το αποτέλεσμα με δικαίωσε!

Η γεύση που δοκίμασα ήταν το κεράσι, γενικά προτιμώ τα κόκκινα φρούτα, και πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε γεύση από τα κλασικά ζελέ. Είναι από τα διαμαντάκια που ανακαλύπτεις, ένα προϊόν που είναι πλούσιο σε διατροφική αξία, υγιεινό και υστερεί όχι στη γεύση αλλά σε θερμίδες.

Στα θετικά του βάζω:

  • Eίναι χωρίς ζάχαρη αλλά με stevia
  • Eίναι full χορταστικό λόγω της υψηλής πρωτεΐνης
  • Σου δίνει ενέργεια χωρίς να έχει λιπαρά
  • Αν και έχει βάση το ασπράδι δεν μυρίζει έντονα αυγό
  • Είναι πολύ δροσιστικό
  • Το χρώμα του σε προδιαθέτει να το καταναλώσεις
  • Καλύπτει τη λιγούρα σου για γλυκό

Στα αρνητικά θα πω: πρέπει να του δώσουν περισσότερο χώρο στα ράφια αφού αν και το αναζήτησα σε μεγάλα market για να δοκιμάσω και το πορτοκάλι, είχε εξαντληθεί. Βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική του online αλλά για μένα η βόλτα στο Super Market είναι απόλαυση.

Εσύ το δοκίμασες;

 

* Smartket: Smart market