Το ούζο Πλωμαρίου «κατακτά» και τo εμβληματικό πολυκατάστημα Galeries Lafayette

To εθνικό μας παραδοσιακό απόσταγμα, το Oύζο Πλωμαρίου, ταξιδεύει εκτός Ελλάδος και μαγεύει τους λάτρεις του ούζου σε όλες σχεδόν τις ηπείρους. Απόλυτα συνυφασμένο με την ελληνική παράδοση και τον λαμπερό ήλιο μεταφέρει άρωμα Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η πρόσφατη όμως, «άφιξή» του σ’ ένα από τα πιο εμβληματικά πολυκαταστήματα της Ευρώπης, το Galeries Lafayette, το καθιερώνει πλέον ως επίσημο πρεσβευτή της χώρας μας και στην πόλη του φωτός.
Ένα ξεχωριστό ελληνικό brand που μέσα στο elegant μπουκάλι του κλείνει τα αρώματα της
Ελλάδας, έχει βρει πλέον τη δική του θέση στον κατάλογο του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου Μαυρομμάτης που βρίσκεται στον μεγαλύτερο και λαμπρότερο ναό της μόδας στην Ευρώπη, Galeries Lafayette.
Το Ούζο Πλωμαρίου, βρίσκεται σε πολλά ακόμα σημεία της Γαλλίας, μεταφέρει πλέον την ελληνική παράδοση και σε έναν χώρο που παραδοσιακά επισκέπτονται όλοι όσοι ταξιδεύουν στο Παρίσι. Εκατομμύρια καταναλωτές λοιπόν θα έχουν τη δυνατότητα μετά τα ψώνια τους, να απολαύσουν ένα Ούζο Πλωμαρίου με πάγο στο πιο πολυσύχναστο spot της Γαλλικής πρωτεύουσας μετά τον Πύργο του Άιφελ!
Ένα μαγευτικό μεσογειακό διάλειμμα στην καρδιά της πρωτεύουσας της Γαλλίας, ένα νοερό
ταξίδι που θα τους θυμίσει τον ζεστό Ελληνικό ήλιο και την αύρα της θάλασσας.
Το Ούζο Πλωμαρίου αυτή τη στιγμή εξάγεται σε περίπου 50 χώρες, στόχος είναι να ταξιδέψει και σε άλλους προορισμούς και να συνεχίσει να αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πρεσβευτές της χώρας μας.