Ι love you cherry much!

Η Messinian Spa καλωσορίζει την Άνοιξη και σας κάνει να νιώθετε cherry special με την καινούρια της σειρά, I love you cherry much!

Μία σειρά με 90% φυσική σύνθεση, για καθημερινή χρήση και κατάλληλη για όλη την οικογένεια, που θα σας χαρίσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης, με ξεχωριστό άρωμα κεράσι!

Η σειρά περιλαμβάνει το αφρόλουτρο I love you cherry much 300ml, με βούτυρο καριτέ, πανθενόλη, βιολογική αλόη και εκχυλίσματα ροδιού, μούρων και λουλουδιών, αφήνοντας την
επιδερμίδα σας καθαρή, φρέσκια και απαλή. Το σαμπουάν I love you cherry much 300ml, με βαμβάκι, αμύγδαλο, πρωτεΐνες σιταριού, μέλι, εκχυλίσματα χαμομηλιού, έλαιο καρύδας και argan, συστατικά, που προσφέρουν ενυδάτωση, όγκο, απαλότητα, θρέψη και ενισχύουν τη λάμψη της τρίχας. Τέλος, το γαλάκτωμα σώματος I love you cherry much 300ml, εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά, όπως αμυγδαλέλαιο, πανθενόλη, εκχυλίσματα
καλέντουλας, ροδιού και σύκου, που χαρίζουν στο δέρμα σας την απαραίτητη ενυδάτωση και μία βελούδινη αίσθηση.
Πείτε «σ’ αγαπώ» στους αγαπημένους σας με ένα φιλί και χαρίστε τους μια cherry εμπειρία με τη νέα σειρά καλλυντικών της Messinian Spa I love you cherry much!

info

Δεν περιέχουν Parabens και δεν είναι δοκιμασμένα σε ζώα. Είναι διαθέσιμα σε φαρμακεία και επιλεγμένα σημεία. Περισσότερες πληροφορίες στο www.messinianspa.gr.