Το Nusa Cana γιόρτασε την Mojito Day!

Nusa Cana Bar

Την Τρίτη 11 Ιουλίου γιορτάσαμε την Mojito Day παρέα με το αγαπημένο μας ινδονησιακό ρούμι Nusa Caña!

Signature συνταγές Mojito περίμεναν τους καλεσμένους στον εξωτικό χώρο του Gajah – The Secret Island για ένα σύντομο ταξίδι γεύσεων & αρωμάτων στην Ινδονησία.
Τα έντονα Ινδονησιακά στοιχεία, η εξωτική διακόσμηση και τα αρώματα από ζαχαροκάλαμο & μπανάνα του Nusa Cana «ταξίδεψαν» τους καλεσμένους στο Μπαλί. Με τις παραλλαγές του Mojito οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν αναπάντεχους γευστικούς συνδυασμούς αλλά και να μάθουν περισσότερα για την ιστορία και τον τρόπο παραγωγής αυτού του μοναδικού ρουμιού.

Μαρίνα Κουταρέλλη, Τζόση Βιτζηλαίου, Ελένη Μοράντζη, Σία Κυρίλη

info

Το Nusa Caña Tropical Island Rum είναι ένα ρούμι με καταγωγή από την Ινδονησία το οποίο παράγεται από εξαιρετικές πρώτες ύλες.
Το Nusa στα Ινδονησιακά σημαίνει «Νησί». Το Caña στα Ισπανικά σημαίνει «Ρούμι». Έτσι λοιπόν γεννήθηκε το όνομα Nusa Caña ώστε να θυμίζει την ξεχασμένη ιστορία της παραγωγής ρουμιού στην Ινδονησία.
Η Ινδονησία έχει μακρά ιστορία στην καλλιέργεια ζαχαροκάλαμου όπως επίσης και στην παραγωγή αλκοόλ διαφόρων τύπων. Το Ινδονησιακό ρούμι κατασκευαζόταν στην Ινδονησία και πωλούνταν στην Ευρώπη από το 1641. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ινδονησιακό ρούμι έφτανε στην Ευρώπη μετά από 9 μήνες θαλάσσιου ταξιδιού ανάμεσα σε υψηλές θερμοκρασίες και συνεχή κίνηση στα βαρέλια και για το λόγο αυτό το θεωρούσαν παλαιωμένο & εκλεπτυσμένο.