ΜΑΚΒΕΛ: Αυθεντική… και υπέροχη!

H MAKBEΛ, η μάρκα ζυμαρικών με μακρά επιτυχημένη πορεία που έχει ως αφετηρία της το 1939 (!), παρουσίασε το νέο της λογότυπο που με ενθουσίασε και αποφάσισα σήμερα να αναφερθώ σε αυτό!

Η αλήθεια είναι ότι σπάνια με ενθουσιάζει ένα λογότυπο, αλλά το νέο λογότυπο της ΜΑΚΒΕΛ καταφέρνει να μου «ξυπνήσει» πολλά συναισθήματα. Ένιωσα -αμέσως μόλις το είδα- αισιοδοξία αλλά και ασφάλεια! 

Η ΜΑΚΒΕΛ άλλωστε είναι μια εταιρεία που εμπιστεύονται οι Έλληνες καταναλωτές εδώ και πολλές δεκαετίες, χάρη στην υψηλή ποιότητα και στις αυθεντικές γεύσεις των προϊόντων της.

Η ΜΑΚΒΕΛ είναι συνώνυμο της σιγουριάς και της εμπιστοσύνης από τη μία, της απλότητας και της αυθεντικότητας από την άλλη. Και είναι τόσο ωραίο που αυτός ο μοναδικός συνδυασμός αποτυπώνεται στο νέο της λογότυπο.

Αλλά θα σας πω και κάτι ακόμα: Τα ζυμαρικά συγκαταλέγονται στο comfort food. Δηλαδή, στα φαγητά που επιδρούν στο θυμικό και μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα… μας δημιουργούν συναισθήματα! Κάθε φορά που απολαμβάνω ένα πιάτο με ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ λοιπόν, αν πρέπει να χωρέσω σε μία μόνο λέξη αυτό που νιώθω, είναι απόλαυση! Πίσω από το καλαίσθητο λογότυπο της ΜΑΚΒΕΛ είδα την ειλικρίνεια, την αφοσίωση και τη θέληση για το περισσότερο και το καλύτερο! 

Η ΜΑΚΒΕΛ ξεχωρίζει γιατί έχει προσωπικότητα! Το λογότυπό της αντικατοπτρίζει ό,τι την χαρακτηρίζει. Η ΜΑΚΒΕΛ είναι ανοιχτόκαρδη, σύγχρονη, λαχταριστή και αυθεντική! Και πολλά ακόμα είναι αλλά… τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι μια απολαυστική μακαρονάδα με ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ φυσικά!