4 Εταιρίες-Μέλη φιλοξένησαν την 16η Ολομέλεια της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην Πάτρα

Το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε η 16η Ολομέλεια της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην Πάτρα, στην οποία συμμετείχαν 32 εταιρίες- Μέλη. Η Πάτρα αποτελεί την Έδρα των εταιριών Λουξ, ΧΙΩΝ, Coffee Island, Evlogia, που ως οικοδεσπότες υποδέχτηκαν με θέρμη τους επιχειρηματίες και τις οικογένειές τους.

Η 16η Ολομέλεια ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου με τις επισκέψεις των Μελών της Κοινότητας στις εγκαταστάσεις της Coffee Island, Λουξ, ΧΙΩΝ, Evlogia. Νωρίς το απόγευμα στην κλειστή Ολομέλεια τα Μέλη είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν project σχετικά με τις συνέργειες σε χώρες του εξωτερικού και εσωτερικής αγοράς ενώ παρουσιάστηκε και αξιολογήθηκε το αποτύπωμα των μέχρι τώρα ενεργειών που υλοποιούνται στο πρώτο εξάμηνο του έτους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ανακήρυξε ένα από τα ιδρυτικά Μέλη, τον Μιχάλη Τσαούτο, ως επίτιμο Μέλος της Πρωτοβουλίας, για την καίρια συμβολή του στην υλοποίηση του οράματος και την εξέλιξη της Κοινότητας. Ταυτόχρονα, η Πρωτοβουλία καλωσόρισε τη Mega Brokers ως νέο Υποστηρικτή, εκπροσωπούμενη από τον Τάσο Χατζηθεοδοσίου, Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρίας, ο οποίος προχώρησε σε χαιρετισμό στην Κλειστή Ολομέλεια.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, πραγματοποιήθηκε η Ανοιχτή Ολομέλεια της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, στην οποία ήταν καλεσμένοι και τίμησαν τα Μέλη με την παρουσία τους, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης της Αχαΐας, όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αλέξανδρος Βασιλικός και ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Δημήτρης Μούρτζης.

Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές του βραβείου «Το σήμα μας παντού» στις εταιρίες- Μέλη που εφαρμόζουν αποτελεσματικά τη χρήση του σήματος ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην εταιρία και στα προϊόντα τους και έλαβαν: Ζάβαλος – Cartontec (Χρυσό), Οικογένεια Βολιώτη (Αργυρό), Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης (Χάλκινο).