7)ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 10/5 – 17/5

ΚΡΙΟΣ

Τη νέα εβδομάδα οι σχέσεις σου βάλλονται και δοκιμάζονται. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος ακόμα και αν συνειδητοποιείς ότι μερικές φορές περπατάς σε τεντωμένο σχοινί. Από την επόμενη εβδομάδα τα πράγματα φτιάχνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε απασχολεί πολύ ο επαγγελματικός τομέας και προσπαθείς να χτίσεις γέφυρες σε εργασιακές σχέσεις. Τα οικονομικά βρίσκονται και αυτά στο προσκήνιο. Σίγουρα θα σε βοηθήσει η κοινωνικοποίηση για να καταφέρεις αυτά που θέλεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεσαι μπροστά σε μεγάλα διλήμματα αυτό το μήνα γενικότερα. Θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αλλά αυτή τη βδομάδα φαίνεται πως ασχολείσαι περισσότερο με τα θέλω σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά τα μέτωπα που ανοίγεις αυτή την εβδομάδα. Έχεις ξεκάθαρα την αντοχή και θέληση να ασχοληθείς με ζητήματα τρίτων αλλά πρόσεχε γιατί και οι προσωπικές σου ανάγκες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

 

ΛΕΩΝ

Απαιτητική η νέα εβδομάδα αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και πρέπει εσύ να βρεις την ισορροπία. Ίσως υπάρξουν και διαμάχες με πρόσωπα του εργασιακού ή προσωπικού σου περιβάλλοντος, γεγονός που σε αγχώνει και σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποιες από αυτές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αλλαγές φαίνονται να έρχονται με τον Δία στους Ιχθύς. Είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και είναι μόνο στο χέρι σου να τις αναγνωρίσεις και να τις εκμεταλλευτείς.

 

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα σε προκαλεί να δεις τα πράγματα αλλιώς! Αρκετές προκλήσεις και γνωριμίες σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και διαπροσωπικές σχέσεις που φαίνεται να δοκιμάζονται. Επικοινώνησε τις ανάγκες σου και θα δεις ωραία πράγματα να συμβαίνουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις θα σε απασχολήσουν τη νέα εβδομάδα. Είτε είσαι σε σχέση ή όχι, οι εξελίξεις θα είναι πολλές και θα σε βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείς και την ύπαρξη του συντρόφου δίπλα σου. Είναι ίσως μια πολύ σημαντική χρονική στιγμή για σένα αφού θα πρέπει να δεις το ΄΄μαζί΄΄ πιο σοβαρά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επανεκκίνηση σε όλους τους τομείς φαίνεται ξεκάθαρα αυτές τις μέρες. Μπορεί να ήρθε και ο καιρός που κάτι καινούριο στον προσωπικό τομέα θα σε απασχολήσει έντονα. Ίσως μια καινούρια πρόταση στη δουλειά σου σε συναρπάσει. Όπως και έχει βρίσκεσαι στο επίκεντρο σε όλους τους τομείς!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα σε αναγκάζει να λειτουργήσεις ομαδικά και πιο διαλλακτικά. Είναι πρόκληση αυτό για σένα αν σκεφτείς ότι οι αν δεν συμφωνείς με κάποιους αυτομάτως τους απομακρύνεις από κοντά σου. Όμως αυτό δεν είναι και πάντα εφικτό, έτσι δεν είναι;

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εβδομάδα που σε βάζει σε διαδικασία να ασχοληθείς με τον/την σύντροφό σου. Η ανανέωση της σχέσης σου είναι απαραίτητη για νοιώσεις και εσύ ξανά ζωντανός. Μη χάσεις την ευκαιρία!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Από τις 13 του μηνός και για μερικούς μήνες τα δώρα του Δία έρχονται απλόχερα σε σένα! Είτε σε επίπεδο σχέσεων είτε εργασίας θα έχεις τις ευκαιρίες που ονειρευόσουν καιρό τώρα. Πάρε τις ευκαιρίες στα χέρια σου, είναι η δική σου εποχή!