9)Ζώδια 20/05 – 26/05

Βασιλική Τσίντζιρα, Ψυχολογική Αστρολογία

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 20/5 – 26/5

ΚΡΙΟΣ

Αρχίζεις και γίνεσαι πιο κοινωνικός τη νέα εβδομάδα. Σχεδιάζεις αποδράσεις για να περάσεις στιγμές χαλάρωσης και να ξεφύγεις λίγο από τα γνωστά και καθιερωμένα. Οι σχέσεις με κοντινά και συγγενικά πρόσωπα επανεξετάζονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν τελευταία και δικαίως, αφού το οικονομικό κομμάτι είναι πρωτεύον αυτή τη στιγμή και πρέπει να γίνουν ξεκαθαρίσματα. Γενικότερα κάνε και ένα βήμα πίσω σε προκλήσεις και δεν θα χάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαναστατείς αυτή τη βδομάδα! Μετά από αρκετό διάστημα που ήσουν μόνο εσύ και οι σκέψεις σου, ήρθε η στιγμή που θα το ρίξεις έξω, θα δώσεις ευκαιρίες σε καινούριες γνωριμίες και θα περάσεις καλά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνειδητοποιείς σιγά σιγά ότι πρέπει να κάνεις δραστικές κινήσεις για να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις. Οι προτάσεις από άτομα που εμπιστεύεσαι και συνεργάζεσαι θα πρέπει να αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά, για να νιώσεις και εσύ ότι προσφέρεις κάπου.

ΛΕΩΝ

Έρχεσαι αντιμέτωπος με την έννοια του χρόνου αυτή τη βδομάδα. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου (Κρόνος-Χρόνος)  στο απέναντι ζώδιο που ξεκινά, σε βάζει σε κατάσταση αναθεωρήσεων όσον αφορά τις  επαγγελματικές-προσωπικές σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα μαθήματα που έχεις πάρει τον τελευταίο χρόνο, σε βοήθησαν στο να κατανοήσεις ποιες είναι οι αρετές σου και τα δυνατά σου σημεία. Καιρός να τα χρησιμοποιήσεις τώρα που οι συνθήκες για να κινηθείς ελεύθερα είναι πιο ευνοϊκές από ποτέ!

ΖΥΓΟΣ

Συζητήσεις σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο κάνεις τη νέα εβδομάδα. Πρόσεξε την έλλειψη διαλλακτικότητας που σε διακρίνει μερικές φορές, ειδικά τώρα που νιώθεις ενδεχομένως ότι αδικείσαι…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Κρόνου επηρεάζει και σένα, αφού θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις και να πιάσεις κάποια πράγματα από την αρχή. Στις σχέσεις σου αυτό μεταφράζεται με εμπιστοσύνη και στην εργασία με εξέλιξη και πράξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ζωή σε πάει όπου αυτή θέλει, λένε μερικοί, και μάλλον έχουν δίκιο! Είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο αλλάζεις περιβάλλον, ακόμα και αν αυτό δεν ήταν στα άμεσα σχέδια σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επαγγελματικές κόντρες συνεχίζονται, ακόμα και αν εσύ έχεις κάνει πίσω σε ακλόνητες απόψεις σου. Ίσως να αρχίσεις να σκέφτεσαι τις αλλαγές που έχεις στο νου σου εδώ και καιρό, αλλά η πίεση και το άγχος δεν σε άφηναν να σκεφτείς το διαφορετικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο δικό σου ζώδιο ξεκινά και σου δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσεις σχέσεις και αποφάσεις που πήρες τους τελευταίους μήνες. Ό,τι δε σε ιντριγκάρει πια είναι καιρός να το αφήσεις. Είναι όμως και καιρός για αυτοκριτική και μαθήματα!

ΙΧΘΥΕΣ

Την καινούρια εβδομάδα έρχεσαι σε επαφή με τον κοινωνικό εαυτό σου, που είχε μείνει στο περιθώριο πολύ καιρό τώρα. Η επαφή σου με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό γίνεται αβίαστα και με σένα να το ζεις και να το ευχαριστιέσαι όσο τίποτα!