12)Say Yes …to the Universe

 

 

Βασιλική Τσίντζιρα, Ψυχολογική Αστρολογία

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 17/6 – 23/6

ΚΡΙΟΣ

Σκεπτικός είσαι τη νέα εβδομάδα, κυρίως με ζητήματα οικογενειακού περιεχομένου. Πιέζεσαι να βρεις λύσεις και να ανταπεξέλθεις σε προβλήματα που χρονίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικές εκκρεμότητες σε αγχώνουν αυτές τις μέρες. Προσπαθείς να ξεπεράσεις εμπόδια που είναι στο προσκήνιο πολύ καιρό, και μοιάζει σχεδόν αδύνατο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου, σε προτρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αναθεωρήσεις συμπεριφορές και καταστάσεις. Καλό θα ήταν να μην ξεκινήσεις ακόμα κάτι καινούριο σε όλους τους τομείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο σε κάποιες από τις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις. Φαίνεται ότι αυτό είναι πια ξεκάθαρο για σένα, αφού είσαι έτοιμος να περάσεις στην αντεπίθεση.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη στο ζώδιο σου η ζωτικότητα σου είναι εμφανής. Θέλεις να φανείς και να γίνεις πιο ενεργητικός από ότι συνήθως και αυτό μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να έχει..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη από υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Μπορείς να τα καταφέρεις γιατί έχεις καλό προγραμματισμό. Προσοχή σε κάποιες σχέσεις σου αυτή τη βδομάδα.

ΖΥΓΟΣ

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές αυτές τις μέρες και εσύ καλείσαι να φανείς αποδοτικός. Γίνονται και κάποιες έντονες συζητήσεις με άτομα που σε ενδιαφέρουν, αλλά θα πρέπει να αντιδράσεις με διπλωματικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονες συζητήσεις κάνεις τη νέα εβδομάδα και προσπαθείς με κάθε τρόπο να βρεις το δίκιο σου. Επίσης τα οικονομικά σε απασχολούν έντονα και φαίνεται πως πρέπει να αποφύγεις τις σπατάλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή τη βδομάδα καλείσαι να πάρεις δύσκολες αποφάσεις. Είτε τώρα ξεκινάς κάποια σχέση είτε κάποια τελειώνει, οι κινήσεις σου πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι καιρός να καταλάβεις τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου και να εκτιμήσεις τη βοήθεια που σου προσφέρουν. Οι συνεργασίες σου και η στάση σου απέναντί τους γενικά χρειάζονται αναθεώρηση για να είναι πιο λειτουργικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να γίνεις πιο ξεκάθαρος τη νέα εβδομάδα σχετικά με τις ανάγκες και τα θέλω σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τελικά και ποιους ανθρώπους θέλεις δίπλα σου, αφού μόνος δεν κάνει κανείς…

ΙΧΘΥΕΣ

Γίνεσαι πιο κοινωνικός αφού έχεις ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις στη ζωή σου. Η εμφάνιση ανθρώπων από το παρελθόν σε χαροποιεί και σε κάνει να αισθάνεσαι πάλι ζωντανός. Κάποιες αλλαγές που πρέπει να κάνεις στο σπίτι ίσως σε κουράσουν.