13)say yes …to the Universe

Βασιλική Τσίντζιρα, Ψυχολογική Αστρολογία

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 10/6 – 16/6

 

ΚΡΙΟΣ

Είσαι σκεπτικός τη νέα εβδομάδα και έχεις ανάγκη από απομόνωση. Στα επαγγελματικά οι καταστάσεις οξύνονται, γι’αυτό φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη σου για να αποδράσεις από το περιβάλλον που κινείσαι καθημερινά δεν θα βρει πρόσφορο έδαφος αυτές τις μέρες. Κάποιες διενέξεις με συνεργάτες είναι μες στο πρόγραμμα αλλά όλα εξαρτώνται από το πώς θα τα διαχειριστείς εσύ…

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναθεωρείς τη νέα εβδομάδα σχετικά με χειρισμούς που έκανες λάθος το προηγούμενο χρονικό διάστημα ως προς άτομα στην προσωπική σου ζωή. Ζύγισε τις καταστάσεις με γνώμονα τη λογική και προσέγγισε σωστά αυτή τη φορά τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτοθυσιάζεσαι πάλι για καταστάσεις και ανθρώπους που σε πιέζουν να προσφέρεις. Καλό είναι και αυτό αλλά και ο εαυτός σου χρειάζεται την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα.

 

ΛΕΩΝ

Αντιλαμβάνεσαι πλέον πως για να είσαι καλά και ευτυχισμένος πρέπει να σκέφτεσαι και να φροντίζεις τον εαυτό σου περισσότερο. Αυτό θα στεναχωρήσει ενδεχομένως κάποιους αλλά θα σε απελευθερώσει!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις και λίγο τη νέα εβδομάδα και φαίνεται πως το καταφέρνεις. Θα έχεις την ευκαιρία να δεις γνωστούς και φίλους και να αφήσεις προς στιγμήν τα επαγγελματικά ως έχουν.

 

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητα σε πιέζει και αυτό μπορεί να φέρει συγκρούσεις στον επαγγελματικό τομέα. Θέλεις να εκφραστείς ελεύθερα και να πεις τις απόψεις σου, κάτι που δεν  συνηθίζεις να κάνεις πολύ συχνά…

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον άνθρωπό σου τη νέα εβδομάδα για να οριοθετηθούν κάποιες καταστάσεις που είναι μετέωρες. Η συζήτηση πάντα ωφελεί και φέρνει θετικά αποτελέσματα. Προσοχή στα επαγγελματικά σου σχέδια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντιδράς τη νέα εβδομάδα στις συμπεριφορές κοντινών σου προσώπων, γεγονός που δείχνει ότι κάποιες σχέσεις σου βρίσκονται σε μεγάλη ένταση τον τελευταίο καιρό. Προσπάθησε να κάνεις αυτοκριτική αυτή τη φορά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να ασχοληθείς με τις κοντινές σου σχέσεις αυτές τις μέρες και να αφιερώσεις χρόνο σε αυτές. Υπάρχουν κάποια παράπονα από την άλλη πλευρά, οπότε φρόντισε να ακούσεις και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις προσέγγισης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί να κινητοποιηθείς τώρα και να προσεγγίσεις ανθρώπους που είχες βάλει για πολύ καιρό στο περιθώριο. Επαγγελματικά κάτι καινούργιο φαίνεται να έρχεται…

 

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιες συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος μπορεί να σε προβληματίσουν, αφού φαίνεται ότι δεν καταλήγουν εκεί που θα ήθελες. Η διπλωματία από πλευράς σου είναι η μόνη λύση.