3)Το βαλιτσάκι της Traveling Beauty Queen

H αποστολή μας είναι να κάνουμε τη «βρώμικη» δουλειά κι εσύ να σκέφτεσαι μόνο σε ποια παραλία θα απολαμβάνεις τις βουτιές σου.

Γι’ αυτό, ακολούθησε τα expert βήματα που σου προτείνουμε και θα πίνεις κοκτέιλ στο όνομά μας!

Βήμα 1ο —> αποτρίχωση

Πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στο βαλιτσάκι σου αποτριχωτική μηχανή. Όχι όμως όποια κι όποια! Αρχικά, πρέπει να είναι μικρή σε μέγεθος και ελαφριά για να μεταφέρεται παντού εύκολα. Επίσης, σημαντικό είναι να διαθέτει λειτουργία γρήγορης φόρτισης, γιατί στις διακοπές είναι κανόνας ότι «δεν πρέπει να περιμένεις, πρέπει να απολαμβάνεις». Αν σ’ αρέσουν οι εναλλακτικές διακοπές και είσαι παιδί της φύσης πρέπει η μηχανή που θα επιλέξεις να έχει δυνατότητα ξυρίσματος και στη λειτουργία μπαταρίας! Αν είναι 2 in 1, δηλαδή για πρόσωπο και για σώμα ακόμα καλύτερα γιατί γλιτώνεις μία συσκευή και κερδίζεις χώρο για περισσότερα καλλυντικά.

Bonus tip!

Yπάρχουν αποτριχωτικές μηχανές 3 in 1 που προσφέρουν αποτρίχωση, ξύρισμα και απολέπιση!

Ρίξτε μια ματιά…

Η συσκευή αποτρίχωσης Beurer HL 70, 3 σε 1 προσφέρει αποτρίχωση, ξύρισμα και απολέπιση. Διαθέτει ενσωματωμένη λυχνία LED για βέλτιστες συνθήκες φωτισμού και πλενόμενη αποτριχωτική κεφαλή IPX 4. Αφαιρεί ακόμη και τις πιο λεπτές τρίχες για απαλό,
μεταξένιο και λείο δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υγρή ή ξηρή επιδερμίδα. Διαθέτει επίσης 2 ταχύτητες. Η μετέπειτα επεξεργασία με το εξάρτημα απολέπισης
εμποδίζει την ανάπτυξη της τρίχας. Περιλαμβάνει 42 υποαλλεργικά ζεύγη λαβίδων και έχει λειτουργία γρήγορης φόρτισης.

Beurer HL 70 Συσκευή Αποτρίχωσης 3 σε 1

Το Beurer IPL Pure Skin Pro είναι σύστημα αποτρίχωσης με 3 διαφορετικά επίπεδα έντασης, 200.000 παλμούς φωτός και ενσωματωμένο φίλτρο UV. Πρόκειται για μία μικρή συσκευή για μακροχρόνια αποτρίχωση, με αποτελέσματα που διαρκούν για αρκετούς μήνες. Είναι ιδανική για μικρές και δυσπρόσιτες επιφάνειες του σώματος.
Επιτυγχάνει έως και 50% μείωση της τριχοφυΐας μετά από 3-4 θεραπείες
Με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας IPL, το φως χρησιμοποιείται από τους δερματολόγους για επαγγελματική αποτρίχωση. Απενεργοποιεί τις ρίζες των τριχών, βαθιά κάτω από το δέρμα και με τον τρόπο αυτό μειώνεται η πιθανότητα της επανεμφάνισής τους. Με ενσωματωμένο φίλτρο UV για την προστασία του δέρματος.

Beurer IPL Pure Skin Pro Σύστημα Αποτρίχωσης

 

Με τη Philips BRE285/00 Pink θα έχετε εύκολη αποτρίχωση, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο φωτάκι Opti-Light και 7 αξεσουάρ. Αφαιρεί απαλά τις τρίχες από τη ρίζα, ακόμα και τις πιο κοντές μήκους μόλις 0,5 χιλ. Η αποτρίχωση γίνεται εύκολη χάρη στην εργονομική λαβή της και την πλενόμενη κεφαλή για βέλτιστη υγιεινή. Περιλαμβάνει κεφαλή μασάζ, γάντι απολέπισης και θήκη ταξιδιού. Ακόμα, περιλαμβάνει κοπτική κεφαλή και χτένα για το μπικίνι, ξυριστική κεφαλή και χτενάκι για βαθύ ξύρισμα.

Philips BRE285/00 Αποτριχωτική Μηχανή Pink

Δείτε όλες τις αποτριχωτικές μηχανές εδώ.

Βήμα 2ο —> Περιποίηση μαλλιών

Θες να κυκλοφορείς στα καλντερίμια και όλοι να νομίζουν πως έχεις έναν hair expert μαζί σου; Ναι, έχεις! Και βρίσκεται στο βαλιτσάκι σου! Οι αγωνίες σου γνωστές: “Πώς θα βγω με αυτό το μαλλί;”, “Είναι σγουρό, ενώ εγώ ήθελα ίσιο!”,  “Α! Εγώ θέλω ανέμελες μπούκλες απόψε”. Υπάρχουν μαγικές λύσεις, αν επιλέγετε προϊόντα που μπορούν να κάνουν μαγικά! Κυκλοφορούν κάποια προϊόντα που τα κάνουν όλα και συμφέρουν…

Ρίξτε μια ματιά…

Η Βούρτσα Μαλλιών Bellissima Imetec Magic Style PB2 30  είναι ιδανική για τη δημιουργία διαφορετικών στιλ, για φυσικά ίσια μαλλιά, κυματιστό στιλ που διαρκεί ή ανάλαφρες άκρες.

Bellissima Imetec Magic Style PB2 30 Βούρτσα Μαλλιών

Η Vapor Styler από τη Jean Louis David αποτελεί μια ψηφιακή πρέσα ατμού με κεραμικές πλάκες. Υψηλές επιδόσεις, ακόμη και στα πιο πυκνά και «δύσκολα» μαλλιά! Mπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους μαλλιών, με ή χωρίς ατμό. Ισιώνει το ίδιο γρήγορα και εύκολα ακόμα και τα ατίθασα μαλλιά.


JEAN LOUIS DAVID Vapor Styler Ψηφιακή Πρέσα Ατμού

Δείτε όλα τα ισιωτικά και τα ψαλίδια μαλλιών εδώ.

Bonus Tip

Mπορείς να κάνεις μπούκλες και με τη συσκευή για ίσιωμα. Θα το πετύχεις περιστρέφοντας την πρέσα 180 μοίρες (δηλαδή μισό κύκλο), φέρνοντας το πάνω μέρος κάτω για χαλαρές μπούκλες και ολόκληρο κύκλο (360 μοίρες) για πιο σφιχτές!

Eίναι SOS!

Μην παραλείπεις να χρησιμοποιείς κάποιο θερμοπροστατευτικό προϊόν πριν χρησιμοποιήσεις συσκευές styling.

We suggest

Το Argan Intense Care της GAMA προστατεύει από τη θερμότητα, ενώ ταυτόχρονα θρέφει και ενυδατώνει τα μαλλιά. Μετά τη χρήση του αφήνει τα μαλλιά απαλά και λαμπερά ενώ διευκολύνει το styling και αφήνει ένα ελαφρύ άρωμα.

GAMA AV31 Σπρέι Προστασίας Μαλλιών Με Έλαιο Argan

Βήμα 3ο —> Beauty gadgets

Μικρά, λιλιπούτεια γκατζετάκια που πιάνουν λίγο χώρο στη βαλίτσα μας, αλλά μας δίνουν μεγάλη χαρά. Μην τα ξεχνάς!

Μια βούρτσα καθαρισμού προσώπου σίγουρα θα σου χρειαστεί, ενώ ένας επαγγελματικός καθρέφτης είναι κάτι που θα το ζητάς και πρέπει να το ‘χεις!

Ρίξτε μια ματιά…

Η Βούρτσα καθαρισμού προσώπου Beurer FC 96 προσφέρει απαλό και λεπτομερή καθαρισμό για μια εμφανώς απαλή και λαμπερή επιδερμίδα. Με αυτό το πινέλο προσώπου έχετε πάντα μια επισκόπηση της κατάστασης της μπαταρίας, της αλλαγής εξαρτήματος και της ταχύτητας χάρη στην οθόνη LCD.

Beurer FC 96 Βούρτσα καθαρισμού προσώπου

Ο Beurer BS 69 είναι ατομικός περιστρεφόμενος καθρέπτης με φως , υψηλής ποιότητας φινίρισμα χρωμίου, φωτεινό φως Led και 5x μεγέθυνση. Δώρο η Βούρτσα ιονισμού beurer HT10 απομάκρυνσης ιόντων για λεία και λαμπερά μαλλιά. Έχει μαλακές ακρυλικές τρίχες που επιτρέπουν στα μαλλιά να χτενίζονται ομαλά.

Beurer BS 69 Ατομικός Καθρέπτης με Φως