Ζώδια Βενια

Γράφει η Βένια Αντωνίου

Ζυγός

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου αγαπούν την αρμονία, τη δικαιοσύνη και την κομψότητα. Είναι πολύ ευχάριστοι, κοινωνικοί και ασκούν γοητεία. Έχουν μια ιδιαίτερη ικανότητα να διατηρούν τις ισορροπίες, είναι οι εξισορροπιστές του ζωδιακού. Είναι μετρ της διαμεσολάβησης και της διπλωματίας. Η αντίληψή τους για το δίκαιο και το άδικο είναι χαρακτηριστική. Δεν αντέχουν τις εντάσεις, είναι από τα πιο φιλειρηνικά ζώδια. Θέλουν να ζουν σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς συγκρούσεις.

Επιζητούν και έλκονται από την ομορφιά και είναι φιλότεχνοι. Προσέχουν την εμφάνισή τους και θεωρούνται καλόγουστοι. Είναι γενναιόδωροι, ωστόσο όταν κρίνουν ότι είναι απαραίτητο ξέρουν πολύ καλά πώς να στρέφουν τα πράγματα προς όφελός τους.  

Συχνά είναι αναποφάσιστοι και φοβούνται πολύ μήπως πάρουν λανθασμένες αποφάσεις και αναβλητικοί. Επιζητούν τη συμπάθεια και τον θαυμασμό από τους άλλους. Μπορεί να καταφύγουν σε ψέμματα για να μην πληγώσουν όσους αγαπούν.

Καρκίνος

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι άνθρωποι που αγαπούν την οικογενειακή ζωή, είναι πιστοί και συναισθηματικοί. Δείχνουν κατανόηση και συμπονούν τους άλλους, ενώ αναπτύσσουν πολύ ισχυρούς δεσμούς με τα κοντινά τους πρόσωπα. Είναι γενικά κλειστοί χαρακτήρες και χρειάζονται ενθάρρυνση από τους γύρω τους, ειδικά όταν βρίσκονται σε μικρή ηλικία.

Συχνά απογοητεύονται εύκολα και εκδηλώνουν γκρίνια, λόγω της ευαισθησίας αλλά και της τάσης τους για απαισιοδοξία. Έχουν την ανάγκη να νιώθουν ότι οι άλλοι τους χρειάζονται και είναι ανασφαλείς. Η φύση τους είναι αντιφατική και γι’ αυτό αρκετά ενδιαφέρουσα! Είναι κτητικοί, αγαπούν πολύ και φροντίζουν τους δικούς τους ανθρώπους, παραβλέποντας ακόμα και τις δικές τους ανάγκες. Επίσης, είναι διαισθητικοί, παρατηρητικοί και διακρίνονται για την πολύ καλή μνήμη τους.

Αιγόκερως

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο χαρακτηρίζονται από σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Είναι ρεαλιστές και έχουν αυτοέλεγχο. Επίσης, είναι πεισματάρηδες, επίμονοι αλλά και δύσκαμπτοι! Συχνά είναι πολύ σκεπτικοί και βασανίζονται από ενοχές χωρίς ουσιαστικό λόγο. Θέλουν να τα κάνουν όλα σωστά και γι’ αυτό πάντα έχουν ένα πλάνο επιτυχίας

Είναι φιλόδοξοι και υπομονετικοί. Αυστηροί με τον εαυτό τους, συχνά σκληροί και με διάθεση ελέγχου των πάντων! Φαίνονται πολλές φορές ψυχροί στους γύρω τους. Από τη μία θέλουν σταθερές σχέσεις για να νιώθουν ασφάλεια και από την άλλη η δέσμευση τους κάνει να είναι ευάλωτοι, κάτι που δεν τους αρέσει καθόλου.