3) Create your dream team!

Για να παίξεις καλά χρειάζεσαι μια δυνατή ομάδα… που να σε υποστηρίζει και να σου προσφέρει ευελιξία κινήσεων και άνεση. Είσαι gamer; Σου παρουσιάζουμε ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί για να φτιάξεις το team σου!

Για να πας το gaming σε άλλο επίπεδο δες τα monitor που σου προτείνουμε:

 

To LG 27GN600-B 27″ Gaming Monitor με LG UltraGear™ έχει πανίσχυρο εξοπλισμό που αυξάνει τις πιθανότητές σας για τη νίκη.

 

Το LG 27GN880-B 27″ UltraGear Ergo Gaming Monitor έχει ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, AMD FreeSync™ Premium, εργονομική βάση και συμβατότητα με NVIDIA G-Sync®.

To Gaming Monitor LG 27UP600-W με οθόνη IPS 27 ιντσών UHD 4K, Dynamic Action Sync, Black Stabilizer και βάση με δυνατότητα ρύθμισης κλίσης.

 

 

 

 

 

Αν πάλι ενδιαφέρεσαι (και) για desktop ρίξε μια ματιά εδώ:

Το ATPC i5 Miner Gaming με 10ης γενιάς Intel Core i5-10400F προσφέρει την απόδοση που θέλεις, είτε για gaming είτε για εφαρμογές γραφείου.

 

Με το Gaming PC ATPC Master of Gaming γίνεσαι ο απόλυτος κυρίαρχος στον χώρο των games. Κορυφαίος εξοπλισμός, γραφικά που φυσάνε και design που ξεχωρίζει!

 

 

 

Το Gaming PC της ATPC Ryzen 7 Blue Typhoon είναι η απόλυτη λύτρωση για κάθε gamer! Με τον επεξεργαστή Ryzen 7 3700X, 16GB RAM και την κάρτα γραφικών RTX 3070 8GB τίποτα δε θα σου σταθεί εμπόδιο!