5) ΚΑΙ 6) Claire’s Sparkling Room

Θυμάστε που την προηγούμενη εβδομάδα μιλήσαμε για τη σημασία να ξεκινάμε τη μέρα μας από το προηγούμενο βράδυ; Ε, λοιπόν επανήλθα και σας παρουσιάζω μερικές συμβουλές πρωινής ρουτίνας που θα σας βοηθήσουν να έχετε μία υπέροχη μέρα…

Γιατί τι λέει ο λαός; Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται…

  • Παίρνετε το τηλέφωνό σας και αρχίζετε να απαντάτε σε μηνύματα ή να κάνετε βόλτα στα social media, προτού καν ανοίξετε καλά καλά τα μάτια σας; Το πρωί είναι το βασικότερο σημείο της ημέρας σας και αν αυτό ξεκινήσει σωστά, μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πιο παραγωγικοί το πρωί γιατί οι μετακινήσεις, η δουλειά, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ. δεν έχουν ακόμη εξαντλήσει την ενέργειά μας. Η αρχή της ημέρας σας είναι ό,τι πρέπει για να αντιμετωπίσετε τις πιο δύσκολες ή πιο απαιτητικές εργασίες. Μην χάνετε αυτόν τον κρίσιμο χρόνο χαζεύοντας.
  • Στρώστε το κρεβάτι σας. Θέτει καλές προϋποθέσεις για την ημέρα. Είναι επίσης ωραίο να σκαρφαλώνετε σε ένα κρεβάτι το βράδυ που είναι στρωμένο αντί για ένα τσαλακωμένο σωρό σεντόνια.
  • Ανοίξτε τα στόρια. Καλημέρα! Ο ήλιος μπορεί να σας παρακινήσει. Το ίδιο ισχύει και για μια βροχερή μέρα. Και ακόμα περισσότερο. Όταν ο ήλιος λάμπει έξω από το παράθυρο συνήθως βαριόμαστε να κάνουμε δύσκολα πράγματα που τα αφήνουμε για όταν ο καιρός δε θα είναι τόσο καλός. Λοιπόν, μάντεψε, ήρθε η μέρα. Καν ‘το!
  • Ρίξτε κρύο νερό στο πρόσωπό σας. Καλό για το δέρμα και μας ξυπνά!
  • Τέντωμα. Μερικές στάσεις γιόγκα ή απλά μερικές διατάσεις ξυπνούν το σώμα.

 

 

  • Νιώστε ευγνωμοσύνη που μπορείτε να σηκωθείτε μόνοι σας από το κρεβάτι. Να ντυθείτε μόνοι σας. Να φάτε μόνοι σας. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Απολαύστε την κάθε μέρα. Είναι δώρο.
  • Φάτε ένα θρεπτικό πρωινό. Θα σας κρατήσει γεμάτους ενέργεια και θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ημέρα σας.
  • Στρώστε το τραπέζι για δείπνο. Όπως το να βλέπεις το τραπέζι στρωμένο όταν ξυπνάς, έτσι και το να επιστρέφεις σπίτι σε ένα στρωμένο τραπέζι είναι σαν πρόσκληση.

Συγχαρητήρια, είστε πλέον έτοιμοι να πετύχετε οτιδήποτε σκοπεύετε να κάνετε. Προτού ακολουθήσετε αυτές τις προτάσεις, να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται να δοκιμάσετε τα πάντα ταυτόχρονα (εκτός αν το θέλετε, οπότε be my guest). Είναι μια χαρά να κάνεις και ένα βήμα τη φορά.
Δοκίμασε κάτι νέο για μια εβδομάδα. Στη συνέχεια, προσθέσε κάτι άλλο. Και ένα άλλο αργότερα.

Πριν το καταλάβεις, αυτές οι μικρές αλλαγές θα γίνουν ρουτίνα.

Αν έχεις και εσύ τη δική σου ρουτίνα που σε βοηθά να αξιοποιείς στο έπακρο την ημέρα σου, περιμένω το email σου στο claire@sayyescomm.gr

ASAP!!!