ENEL GREEN POWER: 1.000 μερίδες φαγητού για τους αστέγους της πόλης, από την εθελοντική ομάδα της εταιρείας

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης για την Απώλεια και την Σπατάλη Φαγητού (29/9), η εθελοντική ομάδα εργαζομένων της Enel Green Power, σε συνεργασία με την ΜΚΟ Δείπνο Αγάπης, προετοίμασε και μοίρασε 1.000 μερίδες φαγητού σε αστέγους και άπορους, σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας. Από το Θησείο, το Μοναστηράκι και τους κάθετους δρόμους της Ερμού έως την Αθηνάς, την Ευαγγελιστρίας και την Αγίας Ειρήνης, οι εθελοντές εργαζόμενοι της EGP έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη, τη στήριξη και την αγάπη τους στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.
Η ιδρύτρια του Δείπνου Αγάπης, Μαριάννα Πέππα, δήλωσε: «Ευχαριστούμε από καρδιάς τους σχεδόν 50 εργαζομένους της Enel Green Power Hellas, οι οποίοι άφησαν πίσω τις οικογένειές τους και τη δουλειά τους και μας βοήθησαν να μοιράσουμε ελπίδα και χαρά εκεί που χρειάζεται».
Ο Κωσταντίνος Εφραιμίδης, Επικεφαλής Επικοινωνίας της Enel Green Power, συμπλήρωσε: «Η αλληλεγγύη είναι αυτό που χρειάζεται η κοινωνία μας για να προχωρήσει μπροστά. Όλοι εμείς στην Enel Green Power Hellas είμαστε περήφανοι που έστω και στιγμιαία δώσαμε χαρά σε αστέγους και άπορους συνανθρώπους μας. Η εθελοντική ομάδα της εταιρείας μας κάθε μήνα θα βρίσκεται δίπλα σε μικρά καθημερινά προβλήματα προσπαθώντας να τα λύσει».