H Jo Malone London γιορτάζει το αγαπημένο English Pear

Περιηγηθείτε στον μαγευτικό κόσμο του English Pear & Freesia, ανακαλύψτε special-edition designs και συλλογές, και μία νέα αρωματική προσθήκη, το English Pear & Sweet Pea.
Το English Pear & Freesia θυμίζει απέραντους οπωρώνες εμποτισμένους από το χρυσαφένιο φως του ήλιου, που ζεσταίνει τις καμπύλες των λαχταριστών αχλαδιών. Η αισθησιακή φρεσκάδα των ώριμων καρπών τυλίγεται στις κομψές λευκές φρέζιες, που ενισχύονται από το άρωμα του τριαντάφυλλου σε μια βάση από πατσουλί. Απολαύστε το English Pear & Freesia σε ένα special-edition cologne σε γυάλινη συσκευασία με ραβδώσεις και σε Home Candle με διακοσμητικό καπάκι. Αρωματίστε την επιδερμίδα σας με τη συλλεκτική περλέ πούδρα σε άρωμα English Pear & Freesia, με συστατικά που περιποιούνται την επιδερμίδα και μικροπέρλες που αντανακλούν το φως, χαρίζοντας στην επιδερμίδα μεταξένια όψη, λεία υφή και διακριτική λάμψη. Η ειδική συσκευασία compact με καθρέφτη περιλαμβάνει πινέλο kabuki για εφαρμογή on-the-go.

Η σειρά ολοκληρώνεται με μια επιλογή από συλλογές για δώρα, με προϊόντα English Pear & Freesia για το σπίτι και το μπάνιο & body essentials σε διάφορα sizes. Τα αρώματα English Pear & Freesia και English Pear & Sweet Pea δημιουργήθηκαν από 100% φυσικό εκχύλισμα από καρπό αχλαδιού.