10)Say yes … to the Universe!

Βασιλική Τσίντζιρα, Ψυχολογική Αστρολογία

ΚΡΙΟΣ

Προσπάθησε να ξυπνήσεις το μυαλό σου, να διατηρήσεις τη λογική σου σε εγρήγορση και να αποφύγεις να πέσεις σε συναισθηματικούς εκβιασμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλεις να παρατείνεις μία περίοδο διακοπών, να συνεχίσεις να ζεις έντονα την ερωτική σου ζωή ή να έχεις σχέδια για να περάσεις χρόνο με το έτερο ήμισυ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, να προσεγγίσεις τις ανάγκες τους, να μάθεις κομμάτια της ζωής τους και να πάψεις να είσαι αυτός/η που προκαλεί φόβο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα προσπαθήσει να σε επαναφέρει στο ρυθμό της καθημερινότητας, να σε βάλει και πάλι σε μία πραγματικότητα που περιλαμβάνει υποχρεώσεις και ευθύνες.

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα θα σου προσφέρει την ευκαιρία να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που τον τελευταίο καιρό είχαν γίνει πολύ δύσκολα διαχειρίσιμες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα συνεχίζει να σε μπερδεύει και να σε κάνει να χάνεις τον προσανατολισμό σου κάποιες φορές με αποτέλεσμα να μοιάζει μάταιο να προσπαθείς να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματα.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου στα μέσα της νέας εβδομάδας θα σου προσφέρει την ευκαιρία να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να κινητοποιηθείς και να αποφασίσεις να μην περιμένεις άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να παραμένει στο ζώδιο σου και αυτή την εβδομάδα, φαίνεται πως δεν περνάς απαρατήρητος/η και πως δημιουργείς εκρηκτικές καταστάσεις γύρω σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η με τη διαχείριση του λόγου σου, γιατί μπορεί να πεις πράγματα που θα θίξουν κάποιους, αλλά την ίδια στιγμή είναι πιθανό να προσφέρεις όραμα και
έμπνευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να θέλει να μετατοπίσει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα επαγγελματικού περιεχομένου, να εξετάσεις κατά πόσο είναι εφικτό να βγεις από την περίοδο του σχεδιασμού και της σκέψης και να περάσεις στην περίοδο της δράσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να θέλει να σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις από ένα σύστημα μέσα στο οποίο βρίσκεσαι και σε δυσκολεύει ώστε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να χρειαστεί να συζητήσεις θέματα οικονομικού περιεχομένου τα οποία έχουν να κάνουν με τη νέα επαγγελματική πρόταση που έχεις λάβει.