Smartket: Σοκολάτες βρώμης από τη Βιολάντα

Chocolate Bar Mockup 3D Rendering

Σας το έχω ξαναπεί ότι εγώ και η υγιεινή διατροφή είμαστε δύο έννοιες αντίθετες. Θα μου πεις 3 Smartket έχω κάνει και το πρώτο ήταν για το επιδόρπιο Je l’egg από τα Χρυσά Αυγά, το δεύτερο ήταν για το Vegeterian Butcher και τώρα ολοκληρώνω την τριλογία με σοκολάτες βρώμης από τη Βιολάντα.

Ε, λοιπόν για αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να δοκιμάζεις και αυτά που σου προτείνω. Γιατί για να τα τρώω εγώ που με λες και καλοφαγού σημαίνει ότι είναι όντως νόστιμα -το υγιεινά το αφήνω σε δεύτερο πλάνο αφού όπως είπαμε προτεραιότητες είναι αυτές.

Την είσοδό της λοιπόν στη μεγάλη κατηγορία προϊόντων σοκολάτας εγκαινιάζει η Βιολάντα,
συστήνοντάς μας τις πρώτες Σοκολάτες Βρώμης της αγοράς.
Η Βιολάντα, προσηλωμένη στο στόχο της, να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα αρίστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, παρουσιάζει για πρώτη φορά, τις Σοκολάτες Βρώμης Βιολάντα σε δύο μοναδικές γεύσεις!

• Βιολάντα Σοκολάτα Γάλακτος με νιφάδες Βρώμης
• Βιολάντα Σοκολάτα Υγείας με νιφάδες Βρώμης

Αν και η εταιρία δεν είχε προχωρήσει μέχρι σήμερα στη δημιουργία τελικού προϊόντος σοκολάτας, εντούτοις η παραγωγή σοκολάτας είναι κάτι πολύ οικείο και γνώριμο, αφού η Βιολάντα στα πλαίσια διασφάλισης της ποιότητας των προϊόντων της, εδώ και αρκετά χρόνια, παράγει η ίδια τις γεμίσεις και τις σοκολάτες που χρησιμοποιεί στα μπισκότα της!

Αν είστε λάτρεις της Σοκολάτας λοιπόν… ενθουσιαστείτε μαζί μου ελεύθερα!

Και μάλιστα είναι τόσο νόστιμες που λέω να τρέξουμε και διαγωνισμό στο Instagram ώστε να τις δοκιμάσετε πρώτοι, τι λέτε;