10)Oι προβλέψεις της εβδομάδας

 

Βασιλική Τσίντζιρα, Ψυχολογική Αστρολογία

22/9 –29 /9

 

ΚΡΙΟΣ

Είναι καιρός να αποφασίσεις να κόψεις κάποιες συνήθειες που καταφέρνουν να κλέβουν κομμάτια της προσωπικότητάς σου και είναι σε θέση να καταναλώνουν τον πολύτιμο χρόνο σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να έχει βάλει σκοπό να αναταράξει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να προκαλέσει μία μορφή ανατροπής, οπότε πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που συναντάς σε καθημερινή βάση στον εργασιακό σου χώρο και να βρεις μία γέφυρα σύνδεσης και επικοινωνίας μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έρθεις αντιμέτωπος/η με τις επαγγελματικές ανησυχίες και αδυναμίες που αντιμετωπίζεις και ίσως συνειδητοποιήσεις πως βρίσκεσαι σε μία δουλειά που έχει πάψει να σου προσφέρει ευχαρίστηση.

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα δοκιμάζει τις ικανότητές σου στον επικοινωνιακό τομέα, τεστάροντας κατά πόσο είσαι σε θέση να βρεις λύσεις σε προβλήματα που είναι μπροστά σου και δεν μπορείς να τα αρνηθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε κάνει αρκετά εξωστρεφή και έτοιμο/η να δώσεις απαντήσεις και να αναλάβεις πρωτοβουλίες που μπορεί να σε ξεχωρίζουν από το πλήθος μέσα στο οποίο βρίσκεσαι.

ΖΥΓΟΣ

Αν ασχολείσαι υπερβολικά με τη δουλειά σου, τότε να γνωρίζεις πως μπορεί να προκύψουν προβλήματα στη σχέση σου ή στην ερωτική σου ζωή και να χάσεις την ισορροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεσαι σε έναν επαγγελματικό αναβρασμό και φαίνεται ότι έχουν προκύψει προτάσεις που είναι σε θέση να αλλάξουν τις προτεραιότητές σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπάθησε να αποφύγεις να δώσεις μεγάλες υποσχέσεις και να ξεκαθαρίσεις το θολό τοπίο στο οποίο βρίσκεσαι, αφού υπάρχουν αρκετά ανοικτά θέματα και επίσης καλό θα ήταν να βάλεις προτεραιότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα θα σου προσφέρει την ευκαιρία να αποδράσεις από ένα δύσκολο επαγγελματικό ή οικογενειακό πλαίσιο και να βρεις διεξόδους μέσα από την προοπτική του να κάνεις νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στον επαγγελματικό τομέα αφού μπορεί να δεχτείς προτάσεις που είναι σε θέση να σε βάλουν σε κίνδυνο, κυρίως όσον αφορά στην οικονομική σου ακεραιότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

‘Εχεις την ευκαιρία να αφήσεις πίσω σου ανθρώπους και περιβάλλοντα που δεν σημαίνουν κάτι πλέον για εσένα ώστε να ακολουθήσεις το όνειρό σου και τη νέα σου ζωή που ανοίγεται μπροστά σου…