2) Φτιάξε καφέ να στα πω…

Καλημέρα αγαπημένοι μου SayYessers!!!

Δυστυχώς η ζωή μας εκτός από χαρές, γέλια και τραγούδια είναι γεμάτη και με αρνητικά συναισθήματα, δύσκολες καταστάσεις αλλά και τοξικούς ανθρώπους που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Τα αρνητικά συναισθήματα και οι δύσκολες καταστάσεις είναι κάτι που δυστυχώς δεν μπορούμε πάντα να το εμποδίσουμε να συμβεί. Shit happens που θα έλεγε και η θεία Βέτα. Όμως τους τοξικούς ανθρώπους είναι στο χέρι μας να τους αποβάλουμε και πρέπει να το κάνουμε χθες!

Εάν δεν είσαι εξοικειωμένος πλέον όπως εγώ που τους καταλαβαίνω από χιλιόμετρα, σου δίνω μερικά tips για το πώς θα τους αναγνωρίσεις αλλά και πώς θα τους βγάλεις έξω από τη ζωή σου και την καθημερινότητά σου.

Top 10 τοξικότητας! Οι τοξικοί άνθρωποι λοιπόν:

  1. είναι μονίμως αρνητικοί
  2. κριτικάρουν τους πάντες και τα πάντα
  3. ζηλεύουν
  4. σε απογοητεύουν διαρκώς
  5. γίνονται συνεχώς δραματικοί ή ακόμα και συγκρουσιακοί
  6. παίζουν συνέχεια το θύμα
  7. είναι εγωκεντρικοί
  8. σε χειραγωγούν
  9. έχουν master στη συναισθηματική κακοποίηση
  10. δε διστάζουν να πουν ψέματα

Μήπως αναγνώρισες πάνω από 3 χαρακτηριστικά σε γνωστούς, συγγενείς και φίλους; Ήρθε η ώρα της εκκαθάρισης. Έλα στο sparkling room μας και δες πως θα τους ξεφορτωθείς (ευγενικά πάντα)…

Tip of the Day: Οι τοξικοί άνθρωποι δεν ικανοποιούνται με τίποτα. Βρίσκονται πάντα και παντού γύρω μας και ζουν μέσα από τις ζωές μας. Τίποτα δεν είναι αρκετό για να τους κάνει να χαλαρώσουν και να απολαύσουν όσα τους προσφέρονται γιατί συνεχώς επιδιώκουν και προτιμούν τη δική σου καταστροφή από τη δική τους ικανοποίηση. Αν σε βλέπουν χαρούμενο θα κάνουν τα πάντα για να στο χαλάσουν. Αν σε βλέπουν λυπημένο τότε θα τους δεις στα καλύτερα τους. Είναι πολύ πιθανό αυτή τη στιγμή να βρίσκονται δίπλα σου. Μείνε μακριά!!! Αυτοί θα χάσουν εσένα και εσύ θα κερδίσεις τη χαρά και την ηρεμία που τόσο περίτεχνα σου στέρησαν…